Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bluesnake
Coach

.

Post by bluesnake »

mda... na ca am facut si eu primul punct in 4 etape.... am TS 0 (zeroo) noul antrenor e abia la 69 % ... cu banii stau destul de prost.. am 500 k ... in liga mea g111 doar 1 echipa are Q globala mai putin k mine... ce sa zic - sanse mari de retrogradare in H :(
S 16 - 2 in H
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Am inceput cum nu se poate mai prost.Nici o victorie in primele 4 etape.Sper sa nu retrogradez :cry: :cry: :cry:
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Oameni buni, la mine este asa cum am anticipat ! :D.... Nici un punct in primele 4 etape iar in urmatoarele 4 slabe sanse de asemenea. Am facut aproape 25 de puncte la TS intr-o sapt insa nu se vad decit 10 pentru ca am deja 3 transferuri...iar la inceputul saptaminii alte 3 pe drum asa ca TS-ul va ajunge la 100 abia in a 3-a saptamina.
Jucam mereu la limita...sa nu le permitem sa joace cu rezervele cu noi si intotdeauna am furat-o si la un punct in minus pe suma liniilor.
Mac sta mult mai bine si am meci cu el marti :) va fi cu 100% agresivitate...ca ne permite arbitrul :twisted:
Bafta tuturor si nu uitati ca sperantza moare ultima :D
Fiat Lux !
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

in f95 :doua infrangeri si doua egaluri :? X((( cu ts de 55%, am obiectiv sa raman in divizia asta , nu vreau sa promovez decat de pe locul intai si asta e posibil doar sezonul viitor cred, dar nu se stie. :wink:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

bafta oprescule!! nu te lasa. nu e nimic pierdut, lupta mai departe.

Eu am terminat foarte bine prima saptamana in E, pe primul loc cu maxim de puncte. dar mi-am castigat meciurile toate la limita, 1-0, 3-2, 4-3 :)
sircos
Team President

Post by sircos »

la mine situatie e crunta :? 3 pct dupa 4 etape :cry:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Revin cu un post aici shi spun ca luni ma bat doar la victorie pt. ca dragul meu adversar de luni a ajuns in 2 zile cu TS de la 100% la 55%. :lol:
Eu voi avea TS 80% la ora meciului, el maxim 62%, echipele sunt apropiate, meciul e la mine acasa, sunt avantajat, deci sper la o victorie sigura, fara emotii. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote:Revin cu un post aici shi spun ca luni ma bat doar la victorie pt. ca dragul meu adversar de luni a ajuns in 2 zile cu TS de la 100% la 55%. :lol:
Eu voi avea TS 80% la ora meciului, el maxim 62%, echipele sunt apropiate, meciul e la mine acasa, sunt avantajat, deci sper la o victorie sigura, fara emotii. :wink:
dar ai avut un inceput foarte prost de campionat :roll: Pacat, probabil din cauza TS. Crezi ca mai ai sanse la promovare, ca vad ca noul tau sistem de joc nu-ti prea da roade.

ps. te-am luat la clasamentul managerilor :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote: dar ai avut un inceput foarte prost de campionat :roll: Pacat, probabil din cauza TS. Crezi ca mai ai sanse la promovare, ca vad ca noul tau sistem de joc nu-ti prea da roade.

ps. te-am luat la clasamentul managerilor :P
A fost din cauza TS-ului, sistemul merge perfect shi mai vin in echipa 2 sau 3 jucatori tineri shi buni. Sunt in program, adica am strans 20M cum vroiam eu shi daca va uitati la echipa nu duc lipsa de jucatori. Din banii astia imi iau un porterel de 82%(22 de ani), un SW de 88%(22ani) shi din ce ramane cumpar CB shi CF tineri.
Dupa ce revin cu TS la 100% o sa vad daca e mai bun acest sistem decat 3-4-3 cu care jucam pana acum.
De promovare nu se mai pune problema, am cele 2 echipe KRC Pehari shi eseeve care au retrogradat din D shi nu au adversar in liga mea.
Singurii care am putea sa-i mai incurcam sunt eu(cu TS 100%) shi echipa Fresh.
Am obiectiv pe acest sezon sa ajung in primii 5.
De sezonul viitor voi avea echipa sa-i bat shi pe cei care vin din D, deci de sezonul viitor promovarea e vitala pt. echipa.

nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

am fost plecat sapt aceasta shi am inceput sez foarte prost,1 pct din 4 meciuri :oops:,dar cum obictivul era evitarea retrogradarii sper sa-mi revin cat se poate de rpd :lol:

PS:bafta maine sircos :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
unicool

Post by unicool »

sper ca odata cu meciul de maine sa imi revin la perioada de dinaintea sezonului.am TS 80% si sper sa castig maine ca altfel e naspa situatia.daca maine pierd o sa trebuiasca sa lupt pentru un loc in top sa pot primi o suma de bani la sfarsit ca de promovare nu mai poate fi vorba.am nevoie de victorii in urmatoarele etape neaparat.sunt pe 9 la 8 pt de lider si 6 de locul 2.au gresit si sper sa imi revin.

P.S:in liga lui nepotu si sircos ce se intampla fratilor?toti 3 romanii masati pe ultimele 3 locuri ale ligii.hai sus repede ca nu e frumos.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote: P.S:in liga lui nepotu si sircos ce se intampla fratilor?toti 3 romanii masati pe ultimele 3 locuri ale ligii.hai sus repede ca nu e frumos.
Shi la mine e la fel. Cele 3 echipe romanesti din E65:
12. AC CUG
13. FC Steaua Bucharest 2006
14. F.C. Cetatea SV

Cred ca tot eu voi salva onoarea romanilor din liga mea, ca shi in celelalte 2 sezoane in E65 terminate de mine pe locul 3. :wink:

unicool

Post by unicool »

Cred ca tot eu voi salva onoarea romanilor din liga mea, ca shi in celelalte 2 sezoane in E65 terminate de mine pe locul 3.
nu ti se pare ca ai stat cam mult in E?

P.S.:eu sunt in E66. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

unicool wrote:
Cred ca tot eu voi salva onoarea romanilor din liga mea, ca shi in celelalte 2 sezoane in E65 terminate de mine pe locul 3.
nu ti se pare ca ai stat cam mult in E?

P.S.:eu sunt in E66. :lol: :lol: :lol:
Super tare. :lol:

Am stat prea mult in E shi o sa mai stau un sezon, daca nu chiar mai mult. M-am plictisit deja :oops:
De 2 ori am fost pe 3 pt. k m-am temut sa promovez. M-am temut ca voi retrograda. Puteam sa promovez de fiecare data, dar ma lasam batut in ultimele etape shi jucam primul 11 in cupe amicale.
Cred ca daca voi retrograda ma voi lasa de SP. Pt. mine retrogradarea nu este in dictionarul SP. :roll:

unicool

Post by unicool »

Cred ca daca voi retrograda ma voi lasa de SP. Pt. mine retrogradarea nu este in dictionarul SP.
pai si plafonarea in E e pentru tine?eu mai bine retrogradez din D si apoi stiu ce am lipsa pentru D si voi incerca sa revin in forta decat sa stau in E pana imbatranesc.sper sa pot promova sezonul asta...daca nu sezonul viitor e neaparat nevoie de o promovare.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”