!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
Eu mai am 3 jucatori in lot din echipa initiala.Daimon wrote:postez aici. s-ar putea sa intereseze si pe altii.
a urmarit cineva daca e vreo regula la jucatorii pe care ii primesti in echipa initiala cand o primesti. ajung toti doar pana pe la 75 GR sau nu e o chestie batuta in cuie si daca ai noroc pot ajunge si jucatori foarte buni ?
1 CM cu GR 81
1 GK cu GR 84
1 RB cu GR 85
Cred ca am avut vreo 10 care au sarit de 75 GR si vreo 2 care erau sub 70 GR (asta la experienta mai mica de 20%).
-
- Member of the Soccer Project Association
da sunt 2 lunimircea_ wrote:Am primit azi mesajul urmator:
Hi there,
Congratulations! You have now convinced 5 managers of actively playing SoccerProject. You earned 5 months of free SPFA-membership for this!
Regards,
The SoccerProject Football Association
Si acum intrebarea: Nu cumva erau 2 luni?

-
- Team Board Member
Are cineva idee cum se calculeaza performanta unui jucator (nu ma refer la calitatea globala)
PS. Nu imi raspundeti cu "foloseste SPMT" pt k pe mine ma intereseaza formula nu rezultatul

PS. Nu imi raspundeti cu "foloseste SPMT" pt k pe mine ma intereseaza formula nu rezultatul

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul
Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta

-
Formula nu stiu decat cei care au facut SPMT-ul, pentru ca au adunat informatii de la mai multi manageri cu experienta ... iar ceilalti care zic ca stiu formulele din alta parte sau au creat ei sa stii ca nu sunt formule exacte ... sunt niste formule probabilistice 

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
BogdanIs wrote:Am o Intreabare...Ma arde acum si chiar as fi curios sa stiu:
In caz de egalitate de puncte la finalul campionatului criteriul de departajare folosit este MECIUL DIRECT sau GOLAVERAJUL?
numarul de vitorii...apoi golaverajul....daca si golaveraju e egal..atunci cel mai bun atac
just be...
la inceputul sezonului am transferat un jucator cu calitate aproximativ 78% , problema e salariul lui , la vechea echipa avea doar prima de victorie 30 000 $ , am crezut ca ,daca nu il folosesc , si ii scade abilitate as putea sa trec la salariu fix , unul avantajos ... in momentul de fata are 68% calitate globala si nu accepta salar nici de 7500 , 170 000 bonus la semnare , casa masina , 200 prima de victorie ... ce sa ma fac ? il am de un sezon si il tin degeaba , am dat 1 200 000 pe el.
sezon 21 H22/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
sezon 22 G8/ locu 9
sezon 24 G8/ locu 4
sezon 25 G8/ locu 2
-
dai prima mare si nul baga in meciurile oficialeairwawez wrote:la inceputul sezonului am transferat un jucator cu calitate aproximativ 78% , problema e salariul lui , la vechea echipa avea doar prima de victorie 30 000 $ , am crezut ca ,daca nu il folosesc , si ii scade abilitate as putea sa trec la salariu fix , unul avantajos ... in momentul de fata are 68% calitate globala si nu accepta salar nici de 7500 , 170 000 bonus la semnare , casa masina , 200 prima de victorie ... ce sa ma fac ? il am de un sezon si il tin degeaba , am dat 1 200 000 pe el.