pe eliminarea asta mi-au suspendat jucatorul pt 5 etape69' O intrare calculată greşit a făcut ca Abedallah 'Pase=1.8' El biali să fie eliminat.

Moderator: Romanian Moderators
pe eliminarea asta mi-au suspendat jucatorul pt 5 etape69' O intrare calculată greşit a făcut ca Abedallah 'Pase=1.8' El biali să fie eliminat.
zi merci ca a scapat de puscarieKosmin wrote:pe eliminarea asta mi-au suspendat jucatorul pt 5 etape69' O intrare calculată greşit a făcut ca Abedallah 'Pase=1.8' El biali să fie eliminat.![]()
stai linistit ca si unul de la mine a primit 3 etape.Kosmin wrote:pe eliminarea asta mi-au suspendat jucatorul pt 5 etape69' O intrare calculată greşit a făcut ca Abedallah 'Pase=1.8' El biali să fie eliminat.![]()
tu poti sta linistit ...mate1976 wrote:stai linistit ca si unul de la mine a primit 3 etape.Kosmin wrote:pe eliminarea asta mi-au suspendat jucatorul pt 5 etape69' O intrare calculată greşit a făcut ca Abedallah 'Pase=1.8' El biali să fie eliminat.![]()
si mai scotea si 74cipriansimi wrote:tu poti sta linistit ...mate1976 wrote: stai linistit ca si unul de la mine a primit 3 etape.
el in D din cauza unui jucator suspendat sau accidentat poate pierde puncte pretioase
da, dar a luat ieri bataie cu F.C. Faruldragos wrote:F.C.Delta Tulcea 3 - 2 Fc Fortune
a fost o saptamana plina de victorii pentru F.C.Delta Tulcea in campionat si in cupa SP
sper sa o tinem tot asa si la finalul sezonului sa fim promovati
welkome in the clubneamtushow wrote:Nu merge deloc campionatul in 4 meciuri de liga am luat 4 rosii.
Nu mai inteleg nimic cred k am sa joc cu 0 agresivitate![]()
Da frate si macar de aveam agresivitati de 90 cum au altii in liga dar nimic tot iau rosii.Kosmin wrote:welkome in the clubneamtushow wrote:Nu merge deloc campionatul in 4 meciuri de liga am luat 4 rosii.
Nu mai inteleg nimic cred k am sa joc cu 0 agresivitate![]()
![]()
si eu am media de 1 cartonas rosu pe meci oficial