Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mircea_
Team President

Post by mircea_ »

aha, mersi mult. :wink:
TolomeiuFla
Groundsman

aa

Post by TolomeiuFla »

Ms de sfaturi dar io asa lam cumparat si nu ii plafonat decat la princiupale la cat se vede,la rezistentza nu o fo niciodata plafonat si nici la skilu cu 41.
ala de la acre lam cumparat io antreat rezistentza pana la cat ii acuma.nu am mai tzinut cont de chestiile pe care lea zz bunicutzu.Oricum de acuma inainte voi tzine cont,ms ink odata :D
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

am si eu 3 jucatori de vanzare, i-am pus de 3 zile si n-am cerut decat un euro pe fiecare si totusi nu vrea nimeni sa mi cumpere ! 2 sunt tineri si nimeni nu ofera nici macar 1 euro pe ei ! :(
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

mircea_ wrote:As putea lua 5 milioane pe jucatorul asta in coditiile urmatoare:
- are salariul 40000
- bonus victorie 30000 :roll: :roll:
P.S. Calitatea ascunsa este de 92 si daca il duc la moral si conditie 100 scoate 65 :wink:
Eu zic ca ai putea lua 1-2M de la un jucator care se stie. Din pacate insa, un jucator care se stie nu va lua un jucator cu nota probabila 63.4 - maxima 65. daca era 68-70 nota aia il dadeai
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

Craziest_1978 wrote:am si eu 3 jucatori de vanzare, i-am pus de 3 zile si n-am cerut decat un euro pe fiecare si totusi nu vrea nimeni sa mi cumpere ! 2 sunt tineri si nimeni nu ofera nici macar 1 euro pe ei ! :(
pai craziest trebuie sa ai mareee bulan sa ii vinzi pe aia, poate il pacalesti pe vreo unu din H sa ti cumpere :wink:
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

mey Georgica, las-o in qul4 mea, daca nici macar 1 euro nu-mi da nimeni pe aia, n-au nici salarii mari, unu are calitate 80 si a scos pe meci 64 , agresivitate 23 ...ce mai vrei....... si altii invart milioane din transferuri, iar eu de cand joc nu reusesc sa strang si eu 2.5 milioane cat am avut la inceput ! Bag picioarele, le dau erase sau delete la jucatorii astia, dar din bun simt ar putea sa-mi dea cineva macar valoarea unui panou publicitar pe ei ! speram sa i-au si eu macar 300 de k pe toti 3 ! :(
sergiu007

Post by sergiu007 »

Mai craziest nu esti bun de manager...daca vorbesti asa pentru un simplu joc ce sa zic daca ai fi in locu lu jiji ? :lol: :lol: :lol: Te anunt eu ca sa nu te anunte bunicutzu sau kenny...nu mai vorbi urat pe aici cu noi ca in primul rand oricum nu te bagam in seama la vorbele pe care le spui si in plus dai dovada de proasta crestere si nesimtire ca sa te critic si eu asa oleak ;) si in ceea ce privesc jucatorii aia ca sa revin la subiect chiar sa stii ca is foarte slabi...doar managerii incepatori de prin H o sa ti-i cumpere si daca ti-i cumpera nu o sa ii cumpere pe sume fabuloase deci nu te astepta la cateva milioane pe ei impreuna;)

Fii si tu mai calm pe viitor pe aici pe forum sau te alegi iar cu ban cum a mai fost odata...(ma sa nu credeti ca's moderator :lol: )
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

Craziest_1978 wrote:mey Georgica, las-o in qul4 mea, daca nici macar 1 euro nu-mi da nimeni pe aia, n-au nici salarii mari, unu are calitate 80 si a scos pe meci 64 , agresivitate 23 ...ce mai vrei....... si altii invart milioane din transferuri, iar eu de cand joc nu reusesc sa strang si eu 2.5 milioane cat am avut la inceput ! Bag picioarele, le dau erase sau delete la jucatorii astia, dar din bun simt ar putea sa-mi dea cineva macar valoarea unui panou publicitar pe ei ! speram sa i-au si eu macar 300 de k pe toti 3 ! :(
nu te mai agita atat ca nu are rost :roll: se invart milioane pe jucatori tineri nu pe "prostituate de 28 de ani cum e ala" daca iei pe ala 50K esti tare :lol: pe ceilalti 2 concediazai instant :wink:
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

sergiule, n-am scris prostii, acolo am scris "qul4" - in traducere libera inseamna : " chiu -u -l -patru " , intelegi, deci am bun simti , iar in al 2 lea rand n-am jignit pe nimenea, intreaba-l pe georgica daca se simte jignit, eu cu el suntem prieteni de cand jucam half life impreuna !!! Vrei sa arunci "pisica moarta" in curtea mea asa degeaba ! la 28 de ani un jucator scoate performanta maxima la fel ca si Mutu si Hagi......, iar cineva din H daca-l cumpara pe ala si-l pune alaturi de ailalti de calitate 50 si performanta 36 o sa se vada diferenta. Ce sa zic, ai tu jucatori buni, veteranii aia de 31 de ani !!! 8) 8) 8)
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Salut. am si eu putzina nevoie de ajutor. nu stiu cum sa postez screen dar va uitati va rog la LB-ul meu Koke Martinez. am primit o oferta si mi se pare cam mare. asa nu ar fi prea mult este venit de la tineret, nu e maxat la deposedari (acum are 80) dar si cel care face oferta i o echipa varza care nu are parca nici o legatura cu Sp-ul si care numa de LB nu are nevoie(are 3). sa raportez sau nu? alta chestie interesanta i ca mai inainte il pusesem cu 500 k si nu l-o luat nimeni si acum l-am pus cu 1 euro si el o dat direct 850 k
Manager Deportivo_TSk , echipa Royal Syna Montevideo
Image
Image
sergiu007

Post by sergiu007 »

Craziest_1978 wrote:sergiule, n-am scris prostii, acolo am scris "qul4" - in traducere libera inseamna : " chiu -u -l -patru " , intelegi, deci am bun simti , iar in al 2 lea rand n-am jignit pe nimenea, intreaba-l pe georgica daca se simte jignit, eu cu el suntem prieteni de cand jucam half life impreuna !!! Vrei sa arunci "pisica moarta" in curtea mea asa degeaba ! la 28 de ani un jucator scoate performanta maxima la fel ca si Mutu si Hagi......, iar cineva din H daca-l cumpara pe ala si-l pune alaturi de ailalti de calitate 50 si performanta 36 o sa se vada diferenta. Ce sa zic, ai tu jucatori buni, veteranii aia de 31 de ani !!! 8) 8) 8)
Bai frate ce treaba are Mutu si Hagi cu SoccerProject ? Tu crezi ca Sjarel s-a gandit cand a facut SP-ul ca jucatorii de 28 de ani sa scoata performante tari ? Uita-te si tu mai bine sa vezi ca aici nu totul e ca in realitate... ;)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

@black_eagle: stai linistit. pe jucatorul ala nu e problema nici daca primesti 1.5M. Eu am scos un RF de la tineret cu 1M si avea agresivitate 79. si l-am dat. sau un CM ce l-am dat cu 4.2M desi avea 68 agresivitate. al tau cu 53 si nemaximizat ... eu as spera la minim 1.5M in locul tau
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Multumesc. :D . pe mine ma sperie mai mult cumparatorul asta fantoma si faptul ca dela 1 E o oferit direct 850 K
Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

sunt strategii de cumparare ... fiecare cum crede ca impresioneaza mai bine pe vanzator/contracandidati
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

da si pare ca se pricepe cat de cat la transferuri :shock: :shock: Uita-te ce jucator a luat cu 1.8 milioane. :shock: :shock: :shock:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”