Asta este, eu sper ca nu. Cu aceasta echipa am reusit sa rezist doua sezoane in F.Kosmin wrote:la ce echipa ai sa nu te intorci inapoi in Gmate1976 wrote:Inca un derby castigat, ne indreptam inapoi in F.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17392706
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
-
- Team Board Member
uitete la echipa mea , cred ca e mai buna ca a lui , Numele managerului : markkincses
@ am o problema cu spiritu`l echipei il am de 45
)
@ am o problema cu spiritu`l echipei il am de 45

-
- Member of the Soccer Project Association
daca nu iei masuri cu speranta nu faci nimicmate1976 wrote:Asta este, eu sper ca nu. Cu aceasta echipa am reusit sa rezist doua sezoane in F.Kosmin wrote:la ce echipa ai sa nu te intorci inapoi in Gmate1976 wrote:Inca un derby castigat, ne indreptam inapoi in F.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17392706

Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.
-
mate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.
nimeni nu castiga atat la un singur meci

Revenit 

-
cand nu vei mai avea nici o varianta sa faci bani atunci o sa te lasi de jocmate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.

ia vinde acum tot ce ai si cumpara tineri, ii cresti si ii revinzi
-
cipriansimi wrote:cand nu vei mai avea nici o varianta sa faci bani atunci o sa te lasi de jocmate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.![]()
tineri pana in 300K...daca faci 2 sezoane asa(cumperi,antrenezi,vinzi)...faci destui bani

Revenit 

-
el vrea si cu pl in p***a si cu sufletul in rai... renunta la liga si se concentreaza doar pe transferurikennyanu wrote:cipriansimi wrote:cand nu vei mai avea nici o varianta sa faci bani atunci o sa te lasi de jocmate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.![]()
tineri pana in 300K...daca faci 2 sezoane asa(cumperi,antrenezi,vinzi)...faci destui bani
1 Dec 2009 + € 27.550,00 u utd-Viastore 1-0 TV Rights incomekennyanu wrote:mate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.
nimeni nu castiga atat la un singur meci
1 Dec 2009 + € 554.400,00 u utd-Viastore 1-0 Ticket-sales income (44000 tickets)
1 Dec 2009 + € 90.930,00 u utd-Viastore 1-0 Homegame income
1 Dec 2009 - € 5.709,00 u utd-Viastore 1-0 Homegame costs
se mai castiga
Am sters insa salariile sa nu va speriati

-
am zis ca nu castiga...aia inseamna profitul 
ca la bilete...si eu ajunsesem la 400mii

ca la bilete...si eu ajunsesem la 400mii

Revenit 

Cand spui tineri la ce varsta te referi ?! Am cautat la cei sub 20 ani si nu am vazut nici unul sub 300Kkennyanu wrote:cipriansimi wrote:cand nu vei mai avea nici o varianta sa faci bani atunci o sa te lasi de jocmate1976 wrote:Nu am bani ca sa pot cumpara jucatori. Si nici nu imi permit sa vand jucatorii pe o nimica toata si sa cumpar scump. Sper ca mai inteles, si din ce am mai citit eu s-au cam dus vremurile cand la un singur meci castigai in jur de 500.000-600.000. Doar cei vechi pot confirma spusele mele.![]()
-
cauta sa nu fie de la tineret...sau cauta la 21=23..si iei care abia au facut 21...22..
Revenit 

-
F.C.Delta Tulcea 0 - 0 White Widow
Campionatul merge la turatie maxima, am mai bifat un derby. Sunt la 5 pct. de locul 2 si la 10 pct. de locul 3.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17392715
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=922
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17392715
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=922
-
- Team Board Member
Eu , merg mai departe , cu gandul ca voi merge de pe locul 2, la locu 1 nu am sanse
Plech 0 - 2 Fc Kynghss
Insa de saptamana viitoare ma vor astepta derbiurile , cu locu 3,4,5 .. trebuie neaparat sa le castig pe toate sa imi asigur locul 2
Plech 0 - 2 Fc Kynghss
Insa de saptamana viitoare ma vor astepta derbiurile , cu locu 3,4,5 .. trebuie neaparat sa le castig pe toate sa imi asigur locul 2