Cine are SPFA si e in H? Urgent!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:de data asta este o decizie definitiva si irevocabila :wink: daca nu crezi asteapta finalul si o sa te convingi singur :wink:
sincer, si fara intentie de jignire, nu prea cred ce zici, am mai auzit de-astea. insa e pacat, fiindca chiar daca scrii tu airea cateodata din tastaura :twisted: , nu inseamna ca nu esti un organizator bun...cand vrei :wink:
problema ta ca nu crezi :twisted: :twisted:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

hai gata.unora deja li se acorda prea multa atentie fara de care altfel nu ar primi-o .... de fapt eu vreau sa va uitati la evaluari de jucatori ca am un jucator important acolo ... si vreau sa stiu cat sa cer
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote: ... si vreau sa stiu cat sa cer
vezi ca esti off-topic :twisted: daca vrei informatii scrie la topicul "Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?"
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

napoleonard wrote:
vezi ca esti off-topic :twisted: daca vrei informatii scrie la topicul "Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?"
am scris o stat doua zile si nimeni nu l-o bagat in seama. am sters si acum am scris iarasi
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:am scris o stat doua zile si nimeni nu l-o bagat in seama. am sters si acum am scris iarasi
eu jucator bun. tanar, agresivitate relativ mica...daca vrei sa promovezi nu ar trebui sa-l vinzi, dar daca ai nevoie de bani...dar in perioada asta nu ar fi bine sa-l vinzi, preturile sunt putin cam mici si poate nu o sa iei cat vrei tu pe el.
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:
napoleonard wrote:
am scris o stat doua zile si nimeni nu l-o bagat in seama. am sters si acum am scris iarasi
poate nui chiar asa de important cum crezi , daca nu i se acorda atentie :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”