salut

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce mishto ar fi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: l-ash suna pe baiatu din avatar sa ii arbitreze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

haha. pai cupa poate sa o anuleze doar :)) cat despre injuraturi si prostii ... nu-l baga in seama :) doar el ti-a dat invite. prostia se plateste :)) daca chiar nu se opreste ... cheat report si apoi mai vezi. oricum, ignora-l, se agita degeaba :P
rood
Team President

Post by rood »

hei..sa o luam pe rand!

1.Am steagul Canadei deoarece am gasit un link pe un site de limba engleza si nici nu gandeam ca (virgula), :) comunitatea ramaneasca e asa de tare aici sau ca macar exista. Nu uitati cand am plecat din Romania!
2. Cu tot steagul meu canadian, tot roman sant si asa o sa crap. Is mandru de asta.
3. Ce n-as da io sa fie "vecinul de peste drum" sa pot sa-i explic eu fata in fata cum sta treaba cu mesajele pe net atunci cand ai in fata doar monitorul ....nu si pe cel pe care-l injuri. As face ca baiatul din avatar...chit ca sant cam de 2 ori mai mic. :wink:
4. Ma bag oricum in cupa...ca asa sant eu cu draci ...sa o anuleze...sa faca alta. Stiu ca e greu al naibii sa aduni 32 de manageri la o cupa privata.
5. Ma bucur ca nu am reactionat sa-l "felicit" inapoi asa cum se cuvenea.Ma gandeam eu ca pot intra in rahat pt asta.
6. Mandru ca sant roman!!! :D :D :D

Multam kennyanu pt sfat. Am sa mai astept sa vad ce face. Technic vorbind nu vreau sa-i fac rau...banez... pt cateva cuvinte mai tari scrise intr-o engleza stalcita. El se da elvetian cica. :)

@bunicutzu
exact asta o sa fac. Ii mai dau o sansa....da' in cupa tot ma bag desi nu am vrut sa ma mai inscriu din cauza ca am programul ca naiba de incarcat. Era bun un buton de "ignore"! :) :wink:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
kennyanu

Post by kennyanu »

rood...dak vrei sa fii roman....da mesaj la info@soccerproject.com si spunele k esti roman ....scrie numele echipei si managerul....si se rezolva :wink:
Revenit :)
rood
Team President

Post by rood »

@kennyanu
Intrebare:
Daca imi schimba steagul pierd ceva la echipa?...spectatori, ts sau altceva.?
Mesajul trebuie sa fie standard, sau doar un mesaj liber in limba engleza?

Ah mama, si sant asa de aproape sa ajung in primii 10 manageri canadieni! :wink: :lol: :wink: sa calculez cat imi trebuie sa ajung in top 5! :wink: fac o poza si ma fac roman after! :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

eu te-am intrebat dak vrei....oricum din cate am vazut k multi manager brazilieni sunt romani...crezind k li se va da lot mai bun.....nu iti scade nimic de la echipa....un mesaj in limba engleza....mesaj simplu, dar care sa contina numele managerului.....
Kosmin

Post by Kosmin »

Xardas_HD wrote:nu ar fi o problema.. chiar nu stiam ca nu e voie. dar si daca ma baneaza o iau de la inceput...daca nu ma baneaza si mai bine.. imi cer sincer scuze fatza de voi totzi.. nu am vrut sa-mi fac nici calitate nici satisfactia suporterilor ca erau deja 100 %.. pur si simplu am vrut sa joc amicale

pai daca vrei amicale multe aranjeazale prin intermediul invitatii deschise , iti pui datele la care vrei sa joci si apoi astepti sa te accepte echipele doritoare
rood
Team President

Post by rood »

Pai vreau...de aceea am si pus intrebarile! Stiam ca atunci cand schimbi numele la echipa iti scade nr de fani, unde eu stau ff prost...asta a fost motivul principal al intrebarii!
Sa nu mai zica Unicool ca am steagul Canadei la poarta :lol:
Inca ma uit peste gard la vecin sa vada daca nu dau peste "elvetianul" meu! :wink:

Bafta!

@xARDAS_HD...
Daca nu te baneaza nu ma uita cu amicalele :) ...sa-ti explic cum sta treaba cu SP! :lol: :lol: :lol: Un meci pe zi ca sa nu parem dubiosi :wink: :lol:
bafta cu noua echipa si joaca doar cu o echipa. E mai sanatos!

@Kosmin
Si vin baietii din D E F matura cu tine pe jos.! :D In 2-3 meciuri isi fac casa "luna" :D
kennyanu

Post by kennyanu »

rood. nu iti scade nimic....nu are legatura cu echipa ce faci tu....(schimbarea tarii).....eu unu am facut-o ;)
warchilde

Post by warchilde »

rood- vin baietii aia si ce? iei bataie...mare pierdere..dar daca ai ceva suporteri iei bani..ceea ce te intereseaza intr-un final
rood
Team President

Post by rood »

@warchilde
frate...dar daca iei macel dupa macel te demoralizeaza ca persoana! :)
Apoi, strict technic...scade satisfactia fanilor.
In alta ordine de idei, sper ca facand invitatii private la echipe mai subtirele nu este considerat trishat! Este cinism recunosc...dar si eu mi-am luat portia de cinism la inceputul carierei. Vezi meciurile mele din arhiva. Cred ca in primele 6-7 meciuri nu am inscris nici un gol si luam de la 5 in sus. Intrebati pe cyp ce mesaje it trimiteam...De exemplu il intrebam pe cyp ce trebuie sa fac ca sa inscriu si eu un gol!!! :) :) :)
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

daca vrei amicale intri la invitatii deschise si iti alegi echipe pe masura ta!
FOREVER UNITED
cercel_jr

Post by cercel_jr »

rood wrote:@warchilde
frate...dar daca iei macel dupa macel te demoralizeaza ca persoana! :)
Apoi, strict technic...scade satisfactia fanilor.
In alta ordine de idei, sper ca facand invitatii private la echipe mai subtirele nu este considerat trishat! Este cinism recunosc...dar si eu mi-am luat portia de cinism la inceputul carierei. Vezi meciurile mele din arhiva. Cred ca in primele 6-7 meciuri nu am inscris nici un gol si luam de la 5 in sus. Intrebati pe cyp ce mesaje it trimiteam...De exemplu il intrebam pe cyp ce trebuie sa fac ca sa inscriu si eu un gol!!! :) :) :)
Da :lol: , imi amintesc. Era tare amuzant. Omu juca meciuri de la pool cu diferite echipe, evident mai bune, si lua bataie de la 5-0 in sus si nici nu inscria nimic. Problema lui la un moment dat era ca nu mai conta ca lua bataie cu 5-0... ci sa dea si el macar un gol. Apoi a inceput sa prinda schema cu echipele si urmatorul meci a luat-o doar cu 2-0 parca, si apoi a venit victoria. (party, lumini, artificii, tot ce trebuia :twisted: )
E foarte greu pt. un incepator sa inceapa singur, fara nici o ideea despre joc sau ce este in principiu mai important. Eu tin minte ca am facut multe prostii la inceput. :oops:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

@rood
sincer am jucat cu multe echipe din diviziile superioare si nu mi-am luat niciodata macel...shtii de ce? pentru ca echipele mari joaca maxim cu echipa a2-a intr-un meci cu o echipa de H...de ex am jucat cu sircos la el acasa si l-am batut..evident ca el a jucat cu echipa a14-a si eu cu prima echipa....ce vreau sa spun....poti sa joci lin cu echipe tari..ca nu vei intalni cea mai buna echipa a lor nici pe departe....ti-ai luat macel atunci ca erai la inceput..dar acum nu cred ca iti mai iei
@cercel
toti am facut greseli la inceput...unii inca mai fac(recte eu) :lol: ...dar sunt tare curios ce puteai sa ii raspunzi la intrebarea aceea....i-ai zis sa bage toti atacantii pe care ii are in teren in stil hagi cu slovenia? :lol: :lol: :lol: :lol:
rood
Team President

Post by rood »

multumesc de confirmare cyp!
@warchilde
Pai saracul om imi zicea cam asa: "lasa nu te enerva ca rezultatele or sa vina cu timpul. Tu antreneaza echipa, maximizeaza jucatorii si sa vezi ce bine o sa fie". Asta asa in rezumat. Ca schimbam cate 10-15 mesaje pe zi. Eu intrebam si el raspundea. Am avut si noroc ca am inceput SP exact cu 3 zile inainte sa se termine sezonul. Imi mai zicea ca cica "e bine ca am inceput in pauza dintre sezoane" deoarece am timp sa experimentez dif tactici. Dar eu orice "experimentam" tot 5 luam. Sa ma fi vazut cum setam echipa. Toti mijlocasii erau offensive, fundasii jucau pe extrema, iar toti inaintasii erau targetman! :lol: :lol: :lol:
Cand am dat primul gol am si castigat meciul ala cu Libouech City sau ceva de genul asta. Am castigat cu 1-0 si am bagat bere cu Jack Daniels. Eram in vacanta inainte de Pasti.
Oricum MULTUMESC LA TOTI care m-au ajutat cu sfaturi! Eram nasol de tot daca faceam toate de capul meu.

PS: Daca acum 2 luni si ceva imi spunea cineva ca o sa am "amintiri " despre SP, ii ziceam sa se duca sa-si vada de treaba. Se pare ca greseam! :wink:

bafta in sezonul urmator! (la romani si canadieni :wink: )
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”