Unii chiar sunt prosti...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

rood
Team President

Post by rood »

si daca va postez ce am primit de la serifi picati in fund de ras.
Ma abtin sa fac asta doar fiindca a fost un schimb de emailuri si este considerat privat.

Edit: @kenny De ce tot timpul trebuie sa apelam la Sjarel?Nu e greseala lui Sjarel.

Asta e doar un singur om, nu un superman ....cum naiba sa faca fata la tot amarul asta de manageri?
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

sper ca nu e de rau ... ca altfel nu-mi vine sa rad. chiar iti trimisesem mai dupa masa un mesaj in joc, daca ai chef de un amical azi-maine si nu stiam de ce nu raspunzi. uof :(
rood
Team President

Post by rood »

nu e de rau si nici de pret nu e vorba. Cum am spus ...la timpul respectiv am platit cat a fost cazul ...am fost suprabidat de cateva ori...nu a fost nimic care sa duca la asa ceva.

Hai ca incalcam regulile noi intre noi. Si apoi sar cehii ca pe ei nu-i lasam sa discute banurile pe forum.

bafta
kennyanu

Post by kennyanu »

el a facut jocu rood. el e "dumnezeul" jocului. dak serifi sunt prosti trebuie apelat la el.
Revenit :)
mosmartin

Post by mosmartin »

Rood nu stiu cum de te-ai abtinut, in locul lor cred ca imi bagam si scoteam grupa mare. Pentru alea 3 transferuri daca ti-au dat ban inseamna ca trebuie scosi din functia de serifi instant ca nu au ce cauta acolo.

Am luat si eu ban pe nedrept dar le-am dat cateva mesaje de probabil le-a parut rau de ban, atat lor cat mai ales lui Sjarel in care i-am facut incompetenti.

Pe langa asta am probat cu dovezi ca e luat pe nedrept.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ideea e ca ei trebuie sa probeze ca ai trisat nu tu ca nu ai trisat ... sau asa ar fi normal. dar hai sa ii intelegem si pe ei, sunt multi care triseaza/incearca sa triseze si nu au un job usor. chiar daca au si tool-uri si na ... nu uitati ca nu sunt platiti pentru ce fac (cred). stiu ca e greu sa stai fara echipa and stuff ... mai au de lucrat la partea asta (dupa mine ar trebui sa-ti trimita un mail, sa fii intr-o situatie de preban in care sa iti poti seta echipa/antrenamente dar sa nu poti umbla la transferuri - scoate juc. la vanzare respectiv cumpara - pana cand se rezolva situatia). adica sa te judece dar sa te poti si tu apara, iar ei cu tool-urile lor pot verifica veridicitatea spuselor tale.
mosmartin

Post by mosmartin »

Exact asta m-a deranjat cel mai tare si pe mine.

Am luat ban fara atentionare fara nimic si nici macar nu imi raspundeau la mesaje pana nu am demonstrat eu nevinovatia mea.

Intr-o societatea normala(ma rog aici e doar un joc) se demonstreaza vinovatia cuiva inainte de a se lua masuri, nu nevinovatia dupa ce s-au luat deja masurile.

Ideal ar fi ca cei care fac cheat report sa trimita in prealabil 2-3 mesaje in care sa ceara explicatii, dar e cam greu de ajuns aici.

Rood esti sigur ca inca esti banat pentru ca la mine nu apari banat?
rood
Team President

Post by rood »

au scos banul. De fapt a scos Sjarel banul.
Oricum tre sa ma gandesc bine daca mai continu sau nu.
Au tremurat ficatii in mine de draci acum cand am numai 2 sezoane si ceva in SP. Nu stiu cum as reactiona daca se intampla asa ceva dupa 2 ani sa zicem. Cazul lui MVP! (vorbesc de faptul ca poti pierde echipa din diverse motive)
Raman la parerea ca a fost cineva din G-ul in care am promovat.

Multam de incurajari.
Eu am terminat cu topicul asta.

va zic cu noapte buna!
unicool

Post by unicool »

serifii nu sunt platiti pentru ce fac.doar ajuta.raportul tau rood a fost facut de catre elrik ,pipkin si frankie_doparoma.ai avut 3 rapoarte nu 1.am si primit un mesaj de la elrik in care spunea ca ti-a facut raport si vei fi banat.
ok. if you are tired, i wait to monday. you and team windsor united will maybe have the same destiny. ask him, if he is not banned yet.
see you tomorrow.
asta e mesajul.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Iar l-au banat pe rood, ce naiba e cu sherifii astia.
Crek de data asta nu o sa mai joace deloc SP. :cry:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

il baneaza rynook....din cate am aflat
Revenit :)
Daimon

Post by Daimon »

daca e prins intamplator intr-o retea dubioasa il baneaza si pe el. chiar daca e mai degraba o victima colaterala. mai stiu cazuri.
sfatul meu ar fi, pentru toti cei care n-au rabdare, si vor sa progreseze "rapid", sa renunte totusi la practicile dubioase dupa o anumita vreme. si sa nu se haloseasca la sume mari care bat la ochi.
mosmartin

Post by mosmartin »

Daimon wrote: sa renunte totusi la practicile dubioase dupa o anumita vreme. si sa nu se haloseasca la sume mari care bat la ochi.
Ce practici dubioase?

Sunt aproape sigur ca banul acesta nu are nimic in comun cu ceea ce i-au spus lui rood adica transferurile facute cu t.g.b .

Totusi la istorie are 3 jucatori cumparati recent sub pretul pietei, probabil ca de aici se trage.
Daimon

Post by Daimon »

nu ma refereal la rood. am si spus ca se prea poate ca el sa fie o victima "colaterala"

era un sfat dat la modul general sa se renunte la echipe satelit sau chiar sau eventual intelegeri la preturi muult sub/peste pretul pietei. stiu ca tentatia e destul de mare, dar totul este foarte transparent si cu cat un manager are rezultate mai bune cu atat sunt mai mari sansele sa fie luat la ochi.
mosmartin

Post by mosmartin »

Am inteles ce vrei sa spui.

Problema este ce te faci daca bidezi pe un jucator iar respectivul renunta la echipa si da transfer instant exact cand devine liber pentru instant ?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”