Vreau sa strang fonduri urmatoarele 2-3 sezoane, apoi sa investesc major in echipa si sa promovez pana in A peste 5-6 sezoane.
Visator

Moderator: Romanian Moderators
cele mai planuri mareteaspr wrote:Am vandut jucatorii buni. Nu aveam suficient buget incat sa mai imbunatatesc echipa.
Vreau sa strang fonduri urmatoarele 2-3 sezoane, apoi sa investesc major in echipa si sa promovez pana in A peste 5-6 sezoane.
Visator
Inca un sezon in care mi-am indeplinit obiectivele...tarekennyanu wrote: De cumparat:
- CM, 27ani
- Rezerva de RB (nota 64 ceva) - spre 64 se duce rezerva actuala, deci e ok...
- Un CB tanar. - mi-a dat de la tineret, dar are 93 agr (in schimb e foarte bun)
De vandut:
- LB de 30 de ani...mai are 1sezon, dar trebuie sa scap de salariul mare - vandut 500
- RB de 29 de ani..mai are 2sezoane dar trebuie sa scap de salariul mare (il vand doar daca pot cumpara o rezerva) - vandut 500
- CM de 29 de ani..doar daca o sa cumpar unu de 27....si daca nu imi vine de la tineret ceva - vandut 2M
- CF de 28 de ani...mi-a crescut tanarul...trebuie doar sa ii cresc moralul. - vandut 1.5M
- CB de 28 de ani...imi creste un tanar langa el... - il mai tin
Daca ar tine cu mine jocul, mi-ar da de la tineret un CM si un CB...de data asta cu agresivitate mica...de preferat... - a tinut..30%...mi-a dat un CB agresiv...
Iar a fost un sezon productiv...mai ales ca am terminat in bani (locul 4)...obiectul era sa nu retrogradez...deci...tarekennyanu wrote:In mare parte mi-am rezolvat ce aveam de rezolvat....doar ca nu am vandut RB-ul...dar inca nu era gata al 3-lea om...deci iar m-am descurcat bine cu planul
Sezonul urmator: sa nu retrogradez.
De vandut:
- RB, 20ani, 62BP - vandut 6M
Optional: CB-ul de 19ani care il am, daca pica ceva de la centru
De cumparat:
- CB, tanar - cumparat...cam scump si cam slab
Hm..cam putine obiective sezonul asta...Edit: am bagat deja 5mii locuri. Am ramas cu 1milion...+un RB de vanzare
Si...cat mai multi romani de la centru