WolFsBurG96 wrote:
Noua Mea Echipa , sunt pe locu 1 cu tot atatea victorii cu totalul meciurilor jucate
dar ce-ti veni, fratica, sa lasi echipa veche??
a fost banata
azi randomul nu a mai fost cu mn +6 si doar un egal, agr 220 un eliminat si un accidentat + 2 titulari susp pt etapa viitoare, am picat pe 5 dar raman la 2 pcte de lider
F.C.Delta Tulcea 5 - 2 reza79
si cum ziceam, trai nene in G; azi am profitat de pasul gresit de lider si prin aceasta victorie urcam pe locul I in div. G 119
3-0 cu cel care a promovat din liga mea de E sez trecut. stau bine dupa 2 sapt: 7 victorii si 1 egal (in deplasare cu unul dintre contracandidati), primul loc la 2 pcte de urmaritori
SP Club Inter 15 ...........***........... SP: a love and hate thing..
Ma mentin pe 3. Bine ca a mai venit un manager in liga, si a venit chiar in ziua cand am avut meci cu el si l-am pierdut. Acum probabil vor termina ei pe 1 si pe 2 iar eu pe 3, ceea ce e perfect.
cercel_jr wrote:Ma mentin pe 3. Bine ca a mai venit un manager in liga, si a venit chiar in ziua cand am avut meci cu el si l-am pierdut. Acum probabil vor termina ei pe 1 si pe 2 iar eu pe 3, ceea ce e perfect.
Numai sa nu baneze pe vreunu dintre ei
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cercel_jr wrote:Chiar daca il baneaza, echipa va ramane acolo si va juca pana la sfarsitul sezonului, iar cu botii castigi si cu cei mai mici tineri...
daca il baneaza pana la sf turului, echipa se sterge in pauza dintre tur si retur
cercel_jr wrote:Chiar daca il baneaza, echipa va ramane acolo si va juca pana la sfarsitul sezonului, iar cu botii castigi si cu cei mai mici tineri...
daca il baneaza pana la sf turului, echipa se sterge in pauza dintre tur si retur
Nu e asa. Ca sa se stearga in pauza dintre tur si retur trebuie sa fie banat deja de 21 de zile. Chiar daca ar fi banati azi, tot la sfarsitul campionatului ar disparea echipele.
Nu e asa. Ca sa se stearga in pauza dintre tur si retur trebuie sa fie banat deja de 21 de zile. Chiar daca ar fi banati azi, tot la sfarsitul campionatului ar disparea echipele.
da dare am vazut echipe care au fost banate si sterse imediat sau is doar execeptii