Razvanica wrote:Nu mi s-a parut corect sa fac asta. Nici mie nu mi-a convenit cand au facut altii mismasuri din astea. Oricum, pentru xs e bine ca a promovat ala, se cunoaste deja o retrogradata sezonul viitor.

Moderator: Romanian Moderators
Razvanica wrote:Nu mi s-a parut corect sa fac asta. Nici mie nu mi-a convenit cand au facut altii mismasuri din astea. Oricum, pentru xs e bine ca a promovat ala, se cunoaste deja o retrogradata sezonul viitor.
nu de de aia agresivitatea erea buna pusa ca stiu cum sa o calculez sa o bag a fost random cat casacercel_jr wrote:Lol mai Gascan ... tu gresesti ... cu agresivitatea nu te joci in jocul asta ... Ai pus agresivitate prea mare de aia ai luat cartonase rosii. Probabil cei doi jucatori au agresivitate foarte mare fata de ceilalti ... ia verifica ...
Nu cumva Frrfrrcercel_jr wrote:.... ce sa mai spun de un manager din A, nu-i mai stiu numele, avea cea mai buna echipa din SP scotea mult pe linii si era constant, avea si echipa a 2-a le fel de buna ca prima. Si cu randomurile a terminat pe 3 in A, nu l-am mai vazut de atunci, poate a renuntat la joc.
cercel_jr wrote:Nu, el a castigat tot.
Am cautat pana la divizia D nu-l gasesc.
Sper sa nu ajung si eu ca el, daca tot joc asa aiurea.Razvanica wrote:Era un pusti de 14 ani care facuse o gramada de bani din transferuri dar care habar nu avea de tactica... Il manca FrrFrr cu fulgi cu tot
adica ai 207 cash in pusculita? plus lotul de jucatori.. stai cred ca pe mai mult de 300 de milioane capital, nu?cercel_jr wrote:Momentan 207 dar sunt in plina perioada de vanzari/cumparari.