Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=20393794
M-am linistit si sezonul acesta ptr. a ataca promovarea, ultimele doua etape 2 infrangeri.
M-am linistit si sezonul acesta ptr. a ataca promovarea, ultimele doua etape 2 infrangeri.
-
- Team Board Member
DE SLOEBERTJES 0 - 0 Fc Torros Constanta
ma mir ca am scos 1 punct ca toti din primu 11 sunt pe lista de vanzare ( fac reconstructie )
ma mir ca am scos 1 punct ca toti din primu 11 sunt pe lista de vanzare ( fac reconstructie )
-
- Member of the Soccer Project Association
am uitat sa-mi setez ultimul meci din liga si astfel am pierdut cu 0-1 si am pierdut pozitia secunda, insa macar am pierdut in fata unui romanas 
bafta tuturor!

bafta tuturor!
cred ca a fost blatminasthiryt wrote:am uitat sa-mi setez ultimul meci din liga si astfel am pierdut cu 0-1 si am pierdut pozitia secunda, insa macar am pierdut in fata unui romanas
bafta tuturor!

-
mate1976 wrote:cred ca a fost blatminasthiryt wrote:am uitat sa-mi setez ultimul meci din liga si astfel am pierdut cu 0-1 si am pierdut pozitia secunda, insa macar am pierdut in fata unui romanas
bafta tuturor!
L-am ajutat un pic, dar cum spuneam, "indirect"..eu de la el am luat 6 pct sezonul trecut asta desi se zbatea la retrogradare si a avut noroc ca o echipa s-a transformat in boot si in ultimele 2 etape a trecut peste linie.
Sper sa-l ajute punctele iar eu sa le recuperez cu altii!

Bafta tuturor!
-
FC HeLL 1 - 2 F.C.Delta Tulcea
greu greu greu de tot
locul 11 in div E14
greu greu greu de tot

locul 11 in div E14
kaaagent - Insurgents 5-2
Cam nasol... locul 8 in G 570.
Cam nasol... locul 8 in G 570.
-
- Team Board Member
Fc Torros Constanta 2 - 1 FC Dan Paltinisanu
Danny Huckerby 1 - 0 46'
54' 1 - 1 Aleš Mrázek
Filip Drápela 2 - 1 75'
cu primii 11 toti pusi pe transfer
) , azi dupa simularea de la 11:00 le pun pret de vanzare directa si direct reconstructie
Danny Huckerby 1 - 0 46'
54' 1 - 1 Aleš Mrázek
Filip Drápela 2 - 1 75'
cu primii 11 toti pusi pe transfer

-
unde ma 11 ?, ca ai doar 4 pe lista de transferWolFsBurG96 wrote:Fc Torros Constanta 2 - 1 FC Dan Paltinisanu
Danny Huckerby 1 - 0 46'
54' 1 - 1 Aleš Mrázek
Filip Drápela 2 - 1 75'
cu primii 11 toti pusi pe transfer) , azi dupa simularea de la 11:00 le pun pret de vanzare directa si direct reconstructie
-
- Team Board Member
daca i-am vandut =)) , am scos 10mil pe ei , si fac reconstructie , H-ul ma asteapta :Xdragos wrote:unde ma 11 ?, ca ai doar 4 pe lista de transferWolFsBurG96 wrote:Fc Torros Constanta 2 - 1 FC Dan Paltinisanu
Danny Huckerby 1 - 0 46'
54' 1 - 1 Aleš Mrázek
Filip Drápela 2 - 1 75'
cu primii 11 toti pusi pe transfer) , azi dupa simularea de la 11:00 le pun pret de vanzare directa si direct reconstructie
eu cred ca sunt abonat sa termin in seria mea numai pe locul 4, sigur acesta va fi locul ocupat de mine la sfarsit de sezon.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=20393822
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=20393822
parca aveai nevoie de o echipa de prin "C", "D", pana ajungi in "H" o sa te plictisesti.WolFsBurG96 wrote:daca i-am vandut =)) , am scos 10mil pe ei , si fac reconstructie , H-ul ma asteapta :Xdragos wrote:unde ma 11 ?, ca ai doar 4 pe lista de transferWolFsBurG96 wrote:Fc Torros Constanta 2 - 1 FC Dan Paltinisanu
Danny Huckerby 1 - 0 46'
54' 1 - 1 Aleš Mrázek
Filip Drápela 2 - 1 75'
-
- Team Board Member
am luat bataie 2-0 cand am facut reconstructie
da sa stii ca aveam nevoie de echipa , dar cand am vazut ca la 134-134 ma bate 1-0 :-J , p@ frate , direct reconstructie
da sa stii ca aveam nevoie de echipa , dar cand am vazut ca la 134-134 ma bate 1-0 :-J , p@ frate , direct reconstructie
ok, este echipa ta faci cum crezi tu ca este mai bine, succes pe mai departe.WolFsBurG96 wrote:am luat bataie 2-0 cand am facut reconstructie
-
Am batut un bot cu 3-0 iar urmatoarele meciuri le am cu 3 boti deci 3 victorii.
Normal as termina pe locul 10 dar nu imi convine asa ca o sa incerc sa retrogradez inapoi in h, acolo e viata buna.
Normal as termina pe locul 10 dar nu imi convine asa ca o sa incerc sa retrogradez inapoi in h, acolo e viata buna.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!