Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

napoleonard wrote:sunt la 1 pct de locul II. orice pas gresit poate fi fatal. astept un egal din partea celui de pe locul II.

e nasol sa nu ai un roman de-al tau in liga cu tine. asta de pe loc II a castigat unele meciuri ciudat, in sensul ca adversarii au jucat cu echipe slabe, iar cu mine si cu ala de pe loc I au jucat clar ca sa ne incurce. :evil:
parca m-a auzit ala de pe locul II. dupa ce ieri a cumparat 4 jucatori (juniori), azi a mai cumparat 4 juniori?!?!?!? :shock: si are un TS de 59% :lol: :wink: :twisted: :) :D ...parca suna a promovare, dar sa nu ma bucur prea repede

ps. oricum tre sa fi nebun sa cumperi 8 jucatori cand ai 1 pct avans in lupta ptr promovare
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Am castigat azi cu 10-1 cu un Fc Team :D:D:D...mari sanse de ramanere in E
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am castigat 3-2 cu un retrogradat. Sunt tot pe locul 6 la 1 punct de locul 4.
M-am uitat putin sa vad ce echipe vor veni shi am dat peste domnul jar. :wink: Se pare ca va promova in liga mea. :wink:

Napoleonard vad ca deja ai urcat pe locul 2 shi sincer nu cred ca-l mai poti pierde. :wink: Bafta. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Napoleonard vad ca deja ai urcat pe locul 2 shi sincer nu cred ca-l mai poti pierde. :wink: Bafta. :wink:
merci :D :lol: am reusit sa castig cu unul ce avea mare nevoie de puncte ptr a ramane in E. pe de alta parte, strategia aluia ce a fost pe loc 2 s-a dovedit deficitara ptr el. bafta si tie in continuare
borissman
Team Manager

Post by borissman »

eu sunt pe 5, din cauza rezultatelor mele dar si a celorlalte echipe. se pare ca iar mi-am ratat obiectivul :cry:
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

napoleonard wrote: merci :D :lol: am reusit sa castig cu unul ce avea mare nevoie de puncte ptr a ramane in E. pe de alta parte, strategia aluia ce a fost pe loc 2 s-a dovedit deficitara ptr el. bafta si tie in continuare
pai poate omul e ca si cercel ... se tot gandeste ... promovez/nu promovez ... si pana la urma nu mai poate promova pana se tot gandeste :))

iar cercel, tu vezi ca daca vine jar din urma ... probabil ca si el va vrea sa promoveze. si atunci sa vad lupta fratricida acolo. in concluzie ... baga mare si promoveaza acum ca altfel tot acolo in E vei ramane pana-ti va creste barba
warchilde

Post by warchilde »

ei se descurca ei.....o mica intelegere acolo nu strica...si nu promoveaza tot 2 echipe si din E???
in alta ordine de idei..am 4 puncte avans fatza de locul 2 dupa ce in urma cu 2 zile eram eu la 2 puncte de el :twisted: :twisted: ...bunul meu coleg din liga l-a invins astazi uluitor pe cel de pe locul 2, desi avea TS muuuuult mai mic....a jucat nebunul cu o agresivitate uriasa, a luat 2 cartonashe rosii...si tot a cashtigat....acum ramane doar sa nu ma bata si pe mine maine..vad eu cum il corup....o folclorista ceva acolo pentru sufletelul lui :twisted: :twisted: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Nu nu. Sezonul asta este imposibil sa mai promovez, avand in vedere shi numarul de cupe in care sunt inscris, acum 8. Tocmai am terminat una din cupe shi iar m-a surprins domnul random ( http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17 )
Shi sa nu va uitati cum s-au batut penalty-urile, ca parca vad ca mi-o iau shi de la napoleonard. :P
Deabia astept sa vina jar la mine in liga shi imi doresc tare mult sa-mi fie concurent la promovare. :wink: O sa am 1 roman in liga, pt. ca ceilalti 2 romani de acum din liga vor retrograda. :oops:

PS.: Ms. bunicutzu de incurajari :twisted: , dupa 3 sezoane consecutive in E, vine shi al 4-lea in care nimic nu ma mai poate opri sa promovez. :wink:
Mi-am demonstrat ca sunt bun batandu-l pe fostul lider al ligii mele, esseeve, acum cateva etape. :wink: Modestul de mine. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:... ca parca vad ca mi-o iau shi de la napoleonard. :P
tu ma provoci sa joc cu titularii si sa nu am liniste in campionat :D :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

[quote="cercel_jr"]Nu nu. Sezonul asta este imposibil sa mai promovez, avand in vedere shi numarul de cupe in care sunt inscris, acum 8 quote]

eu sunt mai tot timpul in cate 9 inscris :) momentan am vreo 3 libere dar caut sa le ocup.
azi a mai crescut diferenta intre mine si ceilalti ... 15 puncte acum fata de locul 2. s-au resemnat :D
bluesnake
Coach

:)

Post by bluesnake »

Hai k dupa o perioada grea de inginerii, transferuri costisitoare si jucatori plafonati cu salarii mari, incep sa se lege victoriile... cine stie sunt sanse sa scap de retrogradare :))
S 16 - 2 in H
Viola

Post by Viola »

Eu m-am distantat la 11 pct in H.744 de locul doi (in H nu e mare scofala :P) si am jucat deja cu locurile 2,3,4 tur-retur asa ca nimeni nu ma poate oprii sa promovez cu maxim de puncte :). Sa vedem cum va fi sezonul viitor in G
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

sunt pe locul 4 si in sfarsit am ajuns cu ts la 100%. cel de pe locul 1 are 60 puncte iar eu am 49. De acum incolo voi castiga toate meciurile din liga. Vreau sa promovez dar numai daca sunt pe locul 1. Daca vad ca nu ajung decat pe locul 2 mai bine nu promovez. Ce ziceti in cele 7 etape ramase pot recupera distanta de 11 pcte dintre mine si locul 1?
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
sircos
Team President

Post by sircos »

2-2 acasa cu locul 4 si am picat iara sub "linia de plutire" :(
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
kennyanu

Post by kennyanu »

mi-am calculat retrogradarea in asa fel incat sa ma duc in liga cu Spawn ;)....ma mai gandesc dak sa mai castig meciuri in campionat :lol:
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”