Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

julyano3
Team Board Member

Re: Cum merge campionatu

Post by julyano3 »

Fc JoWooD 3 - 1 PAO FC
am scos 122 pe linii in ziua de vineri dupa ce erau obositi jucatorii,e bine deocamdata,sunt pe 3 in E 65 si sunt multumit,astept sa vedem parcursul,luni am cu locul 2.
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

1-1 cu cel de pe 2 , dupa ce am scos 118 si el 116 , n-am norocu sa castig ... am avut CF-ul titular si CB-ul titular suspendati si RM-ul titular accidentat, ma cam lovesc de suspendari,cu prima echipa il bateam clar,dar asta este,sunt multumit de echipa si am ramas pe 3 in E. 65 , maine nu am un meci foarte greu pe care vreau neaparat sa il castig, o sa imi lipseasca doar RB-ul care e suspendat
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

succes :D

eu am batut cu 8-1..am uitat sa imi bag rezervele :|
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

la fel 8-1 :) dar cu locul 5 care are manager
pe langa asta prima cupa amicala castigata si au mai venit niste banuti :mrgreen:
Revenit cu Vulturii Lugoj
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie lejera...2-0...tot locul 3...off...asa se intampla cand bag rezervele in meciurile cu roboti...pierd la golaveraj
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

0-1 victorie in deplasare 117-119 ,am urcat pe 2 ,insa ma omoara suspendarile pentru ca nu prea ma ajuta lotul :))) asa ca o sa-mi fie greu,maine ii dau cu rezervele in cupa
Viola

Post by Viola »

din nou un 8-1 de data asta cu un calculator.
Viola

Post by Viola »

O surpriza in cupa, se pare ca adversarul a vrut sa iasa. 5-1 cu locul 4 din F, ne continuam drumul si in cupa :mrgreen:
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

ARAG 3 - 2 Fc JoWooD cu o echipa din F,am jucat cu rezervele ca sa nu ii obosesc pe titulari pentru campionat,ma asteapta un meci greu maine , dupa cum am vazut eu,o sa scot 118 si el 122,deci mai mult ca sigur nu castig si cel mai probabil o sa iau si bataie.. ma omoara suspendarile astea pentru ca au venit fix pe posturile unde sunt diferentele mari intre titulari si rezerve...
kennyanu

Post by kennyanu »

julyano3 wrote:ARAG 3 - 2 Fc JoWooD cu o echipa din F,am jucat cu rezervele ca sa nu ii obosesc pe titulari pentru campionat,ma asteapta un meci greu maine , dupa cum am vazut eu,o sa scot 118 si el 122,deci mai mult ca sigur nu castig si cel mai probabil o sa iau si bataie.. ma omoara suspendarile astea pentru ca au venit fix pe posturile unde sunt diferentele mari intre titulari si rezerve...
joaca tactic..trage la egal
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie cu 12-0...in mare parte cu rezervele...
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

clara treaba
Fc JoWooD 2 - 2 1.FC Barborka , 119-114 dupa ce ca n-am avut 3 titulari mai fac si egal :| n-am nici noroc frate, am cazut pe 3..
Viola

Post by Viola »

Acum nu fi chiar asa nemultumit, ai fost peste el dar nu exagerat de mult, se intampla foarte des. Nu uita ca ieri erai fericit cu un egal :twisted: . Eu am batut cu 9-1 asa ca sa consemnam inca o victorie. :mrgreen:
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

Viola wrote:Acum nu fi chiar asa nemultumit, ai fost peste el dar nu exagerat de mult, se intampla foarte des. Nu uita ca ieri erai fericit cu un egal :twisted: . Eu am batut cu 9-1 asa ca sa consemnam inca o victorie. :mrgreen:
eram fericit pentru ca spinfo-tool el scotea 125 :)) acum nu stiu cum a facut el echipa de a scos 114 , asta e,sunt multumit ca sunt pe 3 in E,dar daca ar merge cum as vrea eu si n-ar mai as avea suspendati pe aia care n-am 2 jucatori bun pe post as termina lejer in primele 3 daca nu chiar as putea sa promovez,in orice caz,sunt foarte multumit de lotul pe care-l am in raport cu locul pe care ma aflu
julyano3
Team Board Member

Post by julyano3 »

cum isi pastreaza astia frate primul 11 cu conditie 95+ cand ii foloseste etapa de etapa,de exemplu Noldor , eu cand ii folosesc se duc la conditie 85 sai chiar mai jos.. si ma refer si la aia de 28-29 de ani sau mai batrani , la el nu scad de 95 conditie titularii si ii foloseste in fiecare zi ,adica are performanta maxima la fiecare etapa..
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”