Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Bine v'am gasit !
Am castigat si eu Football Club Zubri 1 - 5 Armasarii albi, am parte de o grupa usoara, doar 4 manageri in grupa, se pare ca voi castiga grupa fara probleme prea mari, ramane de vazut ce voi face sezonul viitor in F
Am castigat si eu Football Club Zubri 1 - 5 Armasarii albi, am parte de o grupa usoara, doar 4 manageri in grupa, se pare ca voi castiga grupa fara probleme prea mari, ramane de vazut ce voi face sezonul viitor in F
-
- Member of the Soccer Project Association
bine ai venit...ai chestiile importante aici...daca vre isa inveti...orice alte detalii...te rog sa intrebi 

Revenit 

da kenny , ma gandeam sa nu retrogradez,dar echipa mea ma uimeste pe zi ce trece
)) si acum imi propun sa promovez in D,daca nu chiar sa castig E-ul

Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
-
victorie cu 5-0 cu un robot...ma pregatesc de meciul cu un roman...sezonul trecut l-am batut 

Revenit 

8-0 cu un robot, maine am alt meci cu un robotel 

1. FC LT 2010 3 - 3 Fc JoWooD 121-122 pe linii , cu 2 titulari suspendati , am luat rosu cu un atacant in min 81 , am picat iar pe 3 la 1 punct de locul 2
si maine ma asteapta iar un meci greu nici maine nu cred ca bat.. deci cred ca o sa raman linistit in E..

Fc JoWooD 1 - 0 Kevin Devils 120-114 , raman pe 3 ( acelasi clasament ) , doar ca mi s-a accidentat cel mai bun jucator ( LF-ul titular ) insa e bine ca imi revin titularii de pe posturile RM , CM respectiv CF care au fost suspendati pentru acest meci , datorita acestor suspendari am fost nevoit sa improvizez un 4-3-3
) ( eu jucand doar 3-4-3 ) si a fost bine , acum luni joc cu locul 9 de la mine din liga , acum vad ca a scos 112 , m-am uitat putin la meciurile lui si vad ca mai mult de 115 nu scoate, si eu o sa am inafara de LF-ul titlar,toti titularii si odihniti ( ca etapa este luni ) si trebuie doar sa ne facem treaba , adica sa castigam si acest meci

-
iauzi, felicitari :d
eu am castigat cu 3-0 in deplasare..contra unui roman...am ramas pe 2...
eu am castigat cu 3-0 in deplasare..contra unui roman...am ramas pe 2...
Revenit 

am castigat in deplasare 2 - 11 , cu un robot
-
victorie, 4-0 cu un manager...astept meciul de joi cu locul 3 
maine am cu un robot..tre sa bag rezervele..

maine am cu un robot..tre sa bag rezervele..
Revenit 

FC Myslovitz 0 - 0 Fc JoWooD 116-122 pe linii
, mi s-a accidentat si unul dintre titularii pe postul de CM , locu 1 a luat bataie si acum e la egalitate cu locu 2 , 31 de puncte , eu am 28 si sunt pe 2,joi am meci cu locu 2 care azi a scos 133 pe linii.. deci o sa fie foarte greu joi sa scot un rezultat bun,dar asta e,sunt multumit de echipa mea si de locul pe care sunt clasat

-
Victorie lejera cu 6-2 impotriva locului 2 in fata unui stadion plin. Maine meci cu locul 3 in continuare fara emotii, deai nu am CM si imi lipsesc doi CB unul suspendat si unul accidentat. Locul 1 

Revenit cu Vulturii Lugoj