dak u speri sa iei 2 mil pe ala
atunci eu ce sa zic de asta:::
Detalii despre jucãtorul
27. Damien Guillaumin Belgium
Poziþie LB Picior L
Greutate 66 Kg
Aniversare 30 Iul 2008
Vârstã 21
Formã 66–68–68–67–65
Înãlþime 1,67 m
Cea mai buna performanþã 69
Condiþie 88 %
Calitate Globalã 85 %
Moral 100 %
Agresivitate 12 %
Experienþã 33 %
Rezistenþa 97 %
Viteza 99 %
Tehnica 98 %
Pase 89 %
ªuturi 81 %
Respingeri 88 %
Forþa 92 %
Cap 89 %
Deposedãri 83 %
pancu villa ... e bunicel LB-ul ala. eu zic ca intre 6 si 9 milioane poti lua pe el, depinde de noroc, de cum merge piata in vremea aia. pentru mine nu e destul de bun
dupa cum vedeti e CM are 17 ani si e antrenat la o sg calitate ziceti sa-l vand ?
Mie frica daca face putin la cealalta mai bine nu risc si asa nu prea am bani
cam cat as lua pe el aqm ?
Sau sa stau sa risc sa iau mai mult ?
Astept Replay
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
davos, initial am crezut ca vinzi id-uri de messenger... Vezi ca gasesti in paint un butonel prin care poti taia doar imaginea cu jucatorul din soccerproject.
Si eu sunt de parere ca vei lua cu siguranta mai multi bani daca il antrenezi si la cealalta "principala".
dardar_3 wrote:davos, initial am crezut ca vinzi id-uri de messenger... Vezi ca gasesti in paint un butonel prin care poti taia doar imaginea cu jucatorul din soccerproject.
Si eu sunt de parere ca vei lua cu siguranta mai multi bani daca il antrenezi si la cealalta "principala".
PS: Vezi ca nu prea e bun antivirusul Kasperski
) stiu nenica da lenea stii cai mare stiu sa lucrez in PS dak vroiam o decupam acolo vezi prin dreapta Photoshop
deci tin CM
si P.S ce antivirus recomanzi )
asta e Kasp 8
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
@Kosmin
Daca il pui acum pe lista, probabil 2-3 milioane.
Daca il lasi sa se antreneze la maxim, cred ca o sa treaca de 7M.
Si off-topic: Un antivirus bun si "silentios" este Nod32, daca nu va deranjeaza softurile crackuite. Daca vreti ceva free, as recomanda o combinatie Avira AntiVir si Spybot.