Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Ultras A.C.S 0 - 1 Fc JoWooD victorie la limita in unul din cele 5 derby-uri din retur , locul 2 a facut egal cu cel pe care l-am batut joi si a picat pe 3 ,eu am urcat pe 2 , dar meciul acesta l-am jucat cu agresivitate maxima si drept urmare am suspendati 5 titulari dintre care tot mijlocul..maine nu am un meci greu,dar fara titulari este foarte greu , astept sa vad la ce tactica ma gandesc..ca am un alt meci foarte greu joi
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
-
- Member of the Soccer Project Association
pai vezi poate cumperi ceva bun pana maine...la mijloc..sa nu fii chiar in dosu gol 

Revenit 

am pregatit o tactica,acum sunt curios sa vad maine,de pierdut n-am cum sa pierd asa ca si cu egal raman pe 2 ( o sa fiu la egalitate si meciu direct cu locu 3 e egal si am golaveraj mai bun ) si locul 1 ( sunt la 1 punct de el ) are meci cu cel pe care l-am batut eu astazi de e pe locul 5 , are un meci foarte greu
-
victorie cu 3-0 la locul 6(cred ca era pe 5)
locul 2 inca imi sufla in ceafa
locul 2 inca imi sufla in ceafa

Revenit 

victorie cu 2-3 impotriva locului 2, cam greu l'am baut, in tur l'am zdrobit cu 5-1 , insa acum am jucat cu spiritul echipei 0 care si'a spus cuvantul, de acum am meciuri doar cu roboti 

Fc JoWooD 1 - 0 Roeseloareuh fara toti cei 4 mijlocasi titulari si fara CF
)) si mai ales a iesit perfect deoarece cel de pe 3 de la mine a facut egal cu o echipa slaba si m-am dus la 4 puncte de el , liderul de la mine din serie merge struna,l-a batut 3-1 pe cel care l-am batut eu 1-0 acum 2 serii ,iar joi ma asteapta inca un derby , un meci foarte greu,cu cel de pe locul 4

-
am castigat cu 11-1....interesant e ca...cu 100agresivitate...am scos 127...o sa fei o liga E interesanta 

Revenit 

-
Eu am castigat cu 7-0 cu agresivitate 0 si o echipa improvizata, dar cu un calculato rimi permit
. Partea buna e ca am avut 21.232 spectatori deci am facut niste banuti 

Revenit cu Vulturii Lugoj
1.FC Barborka 1 - 0 Fc JoWooD , locul 1 se duce la 4 puncte de mine si locul 3 a venit la un punct de mine , am patit-o pentru ca am vrut sa scot un rezultat pozitiv si mi-au fost eliminati 2 jucatori , am si 3 suspendati pentru meciul urmator , ceea ce este ingrijorator este ca am meciurile directe impotriva locului 1 si 3 si cel mai probabil o sa pierd locul 2..
Fc JoWooD 0 - 1 FC železný ýčka , cad pe 3 la 1 punct de locul 4 ,doi titular accidentati , alti 3 titulari suspendati,daca termin pe 4-5 o sa fie bine pentru primul meu sezon in E cu aceasta echipa.. ei bine , o sa joc la capacitate maxima meciul asta dupa care fac reconstructie ca am niste jucatori batrani si nici budgetul nu ma ajuta
-
julyano3 wrote:Fc JoWooD 0 - 1 FC železný ýčka , cad pe 3 la 1 punct de locul 4 ,doi titular accidentati , alti 3 titulari suspendati,daca termin pe 4-5 o sa fie bine pentru primul meu sezon in E cu aceasta echipa.. ei bine , o sa joc la capacitate maxima meciul asta dupa care fac reconstructie ca am niste jucatori batrani si nici budgetul nu ma ajuta
Da...e o clasare foarte buna pt un nou promovat

azi am batut cu 6-0 locul 10....maine am cu locul 3...care nu are portar

Revenit 

Fc JoWooD 2 - 1 team extreme , raman pe 3 , continui un sezon bun si sper sa termin macar pe 4 ( am meciurile cu locul 1 si 2 )
-
victorie cu 4-1 impotriva locului 3....melteanu ala de la 2 tot nu se impiedica
)

Revenit