Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Fc JoWooD 0 - 2 red devils utd , am uitat sa imi fac echipa ca nu am fost acasa..
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
victorie acasa cu 2 - 0 , am prins o serie destul de puternica, dar momentan ma descurc destul de bine 

-
- Member of the Soccer Project Association
foarte binecosmoo16 wrote:victorie acasa cu 2 - 0 , am prins o serie destul de puternica, dar momentan ma descurc destul de bine

spargei

Eu am furat-o cu 2-1....am nevoie de un fundas...mama lui

Revenit 

fc.feyenoord 1 - 0 Fc JoWooD , ce ma bucura este ca am scapat de ambii mijlocasi centrali ai mei , mai buni , dar fosile
) , ma bucur pentru ca am redus mult salariile , cu 25.000 , am luat un CM bun destul de ieftin dar n-am nici-un punct dupa prima saptamana si ma omoara suspendarile.. e imposibil sa raman in D , dar imi joc sansa

Si eu sunt cam in aceiasi situatie, o victorie , doua infrangeri si un egal, ambele infrangeri cu 1-0, dar ne jucam sansa pina la capatjulyano3 wrote:fc.feyenoord 1 - 0 Fc JoWooD , ce ma bucura este ca am scapat de ambii mijlocasi centrali ai mei , mai buni , dar fosile) , ma bucur pentru ca am redus mult salariile , cu 25.000 , am luat un CM bun destul de ieftin dar n-am nici-un punct dupa prima saptamana si ma omoara suspendarile.. e imposibil sa raman in D , dar imi joc sansa
succes si tie si tuturor romanilor,sa avem toti rezultate cat mai bune !
Victorie 3-4, in meciul de astazi.
-
am luat bataie cu 1-0..oboseala si-a spus cuvantul..am pus tactica gresita 

Revenit 

am batut in deplasare cu 1-4 , maine am un meci usor, am setat echipa a 2 a
, nu ar trebui sa am probleme cu el 

-
Am batut la singurul calculator din grupa cu echipa a 2-a cu 9-1. Inca nu sunt hotarat ce sa fac in cupa sa lupt sa merg mai departe sa mai cresc TS-ul sau sa ies si sa ma concentrez pe campionat, inclin sa ies, ca am o serie destul de grea. Mai dormim una inainte sa luam o hotarare. Momentan locul 3 la 2 puncte de locul 1 cu care am meci in ultima etapa din tur, numai bine mai creste TS-ul pana atunci 

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
Am batut la singurul calculator din grupa cu echipa a 2-a cu 9-1. Inca nu sunt hotarat ce sa fac in cupa sa lupt sa merg mai departe sa mai cresc TS-ul sau sa ies si sa ma concentrez pe campionat, inclin sa ies, ca am o serie destul de grea. Mai dormim una inainte sa luam o hotarare. Momentan locul 3 la 2 puncte de locul 1 cu care am meci in ultima etapa din tur, numai bine mai creste TS-ul pana atunci 

Fc JoWooD 2 - 4 okocha ,
) nici-o sansa sa ma salvez de la retrogradare din D

-
victorie cu 3-2 in deplasare....205mii pentru 5 zile la un panou..azi imi merge bine
)

Revenit 

-
4-1 victorie acasa si am trecut de 120 cu TS 19, suntem pe drumul cel bun. La mine a fost doar 193.000 pe 5 zile 

am batut cu 4 - 0 , ce e urat ca am vro 3 jucatori accidentati, ieri s'au rupt toti , nu a fost o zi prea buna pentru mine
)