Sunt in continuare pe primul loc, avand un punct fata de locul 2 si trei puncte fata de locul 3. Insa se anunta o lupta de foc, 4 echipe luptandu-ne ptr promovare. In ultima etapa am la cel de pe locul 3, iar o infrangere ma face sa pierd promovarea iar in ultima etapa, ca si sezonul trecut. Faza cea mai nasoala e ca mi s-a accidentat RB-ul titular, care-mi scotea 69, iar rezerva nu e pe masura lui.
bafta bizone.eu sper sa termin pe 4 in ultima etapa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Infrangere asteptata, 3-1, cu rezervele acasa la locul 2.
Competitorul meu la locul 5 are acum 1 punct la golaveraj in fata mea, dar el are joi cu locul 2. Iar eu sper sa castig sau sa fac un egal cu locul 4 shi voi fi pe 5, adica in obiectiv.
90% retrogradez , asta e , anul viitor promovare de pe locul 1 fara discutii
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
uitati-va la echipa mea, forza_poli (f.20), la ultimul meci sustinut cu Skull....am pierdut in minutul 92
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
sircos wrote:numai o minune ma mai poate mentine in seria D
sanse mai ai trebuie sa bati la diferenta cat mai mare in meciul de joi. M-am uitat si la ala de pe locul 10, n-are meci usor in ultima etapa, are si ceva jucatori buni suspendati si are meciul si-n deplasare. Pacat ca ti-ai programat 2 amicale ptr maine, asa mai pierzi din moralul jucatorilor, ca banuiesc ca titularii nu-i bagi.
cercel_jr wrote:Infrangere asteptata, 3-1, cu rezervele acasa la locul 2.
Competitorul meu la locul 5 are acum 1 punct la golaveraj in fata mea, dar el are joi cu locul 2. Iar eu sper sa castig sau sa fac un egal cu locul 4 shi voi fi pe 5, adica in obiectiv.
vezi sa nu aiba victorii mai multe si sa nu-ti indeplinesti obiectivu
eu am reusit sa mi-l indeplinesc. promovare in D
Nu nu, suntem la egalitate perfecta, doar ca acum are el un punct in plus la golaveraj. El mai are meci cu locul 2 care sper sa nu se lase batut.
Pt. mine un egal sau chiar victorie ma trimite pe locul 5.