Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
pasho
Assistant Manager

Re: Salutare

Post by pasho »

DrEvil wrote:Am si eu o intrebare daca se poate. Am centrul de tineret la ultimul nivel si in sezonul asta nu mi-a venit decat un jucator. Intrebarea este ce influenteaza venirea acestor jucatori sau cand vin? Multumesc

eu am impresia ca vin la o perioada , asadar daca ai centru hypermodern o sa iti vina la 20 zile cate un jucator, intrebarea este cand ti-a venit ultimul? si asta poti afla daca te uiti la history , daca ai penultimul tip , iti vin odata pe luna , teoretic trbuie sa iti vina pt ultimul tip de 3 pe sezon , si in functie de ultimul calculezi , e vorba de 20 zile

ca sa fiu mai concis dau un exemplu , pana sez. trecut aveam penultimul tip deci trebuiau sa imi vina 2 pe sezon si ambii jucatori mi-au venit pe data de 7 , septembrie si noiembrie , doar ca desi iti scrie ca s-a terminat cnstruirea centrului hypermodern nu inseamna ca din ziua aia iti vin jucatori ci practic terminarea centrului coincide cu prima zi in care ti-a venit primul jucator .

sfatul meu : sa ai tot timpul antrenorul de tineret la 100% ai sanse foarte foarte mari sa iti vina un superjucator !! crede-ma !!! numai ca ai de antrenat la el . dar dc il duci la o principala la 96 + l-ai dat cu minim 2 milioane ;)
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Nu este neaparat o distanta de 20 de zile ... poate sa apara se zicem luna asta (decembrie) ... pe 1 decembrie vine un fundas ... pe 4 decembrie spune ca a iesit un jucator dar nu a fost suficient de bun pentru echipa ... pe urma vine dupa o perioada lunga sa zicem pe 30 decembrie un atacant :roll: ... mentionez ca nu exista regula cu privire la posturile jucatorilor ... la unii vin de toate la altii vin doar mijlocasi si atacanti ... la altii vin fundasi si atacanti ... la altii vin doar portarii si mijlocasi ... la altii vin numa fundasi (ca la mine :wink:) si asa mai departe ... budist stie mai bine la chestia asta cu tineretul ... cred :roll: :P :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Guest

Post by Guest »

imi spuneti si mie cum pot seta formula 3-4-3 standard?
Lyon
Team President

Post by Lyon »

dai la tactici iar acolo dai selectia A si iti setezi ce formula vrei tu si cu ce jucatori vrei tu standard
Bucovina Costisa
aristide

Post by aristide »

cum pot pune logo la echipa mea, k mam inregistrat si nu stiu cum sa imi pun logo la echiap :(
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

aristide wrote:cum pot pune logo la echipa mea, k mam inregistrat si nu stiu cum sa imi pun logo la echiap :(
tre sa salvezi poza pe un site care up-loadeaza poze. exemplu de site: http://i3.photobucket.com. dupa ce pui poza acolo, copi linku de acolo si-l pui pe joc la Manager->Profil->Date Personale->Logo mare sau mic. logomare se refera la poza de pe pagina echipei. logo mic se refera la poza din meci!
succes ;)
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
xander_sad

batranei

Post by xander_sad »

pana cand pot juca batraneii din echipa mea?Pot juca chiar si pana la 36-37 ani?
Lyon
Team President

Post by Lyon »

da pot, dar nu vor mai juca la acelasi nivel, sfat nu cumpara jucatori mai batrani de 30 de ani :wink:
Bucovina Costisa
maildavid00

Post by maildavid00 »

Am luat ieri un coard de 5 zile si mi-a platit firma 154.000 de euro. Astazi am intrat si am vazut alte reclame pt stadion pt 30 de zile 9000 de euro. E cam mare diferenta. O fi vreun bug sau... sunt eu norocos ca am nimerit contractul ala imens
Lyon
Team President

Post by Lyon »

nu esti nici tu noroco si nici nu este un bug :wink: este absolut normal
Bucovina Costisa
DonValentino
Team Manager

Post by DonValentino »

dupa contracte d genul ala trebuie sa t uitzi: bani multi p o perioada cat mai scurta :wink:
Forza FC Steaua Valentino !!! :)
Guest

Post by Guest »

CUM SE SCHIMBA NUMELE ECHIPEI PLS ??
kennyanu

Post by kennyanu »

Anonymous wrote:CUM SE SCHIMBA NUMELE ECHIPEI PLS ??
schimbi echipa ;)
Revenit :)
Guest

Post by Guest »

nu se i-a in calcul :d altfel nu se poate?? si cum schimb tara din care e echipa pls ??
Good Thor

Post by Good Thor »

Nu se poate omule ... singurele schimbari pe care le poti face este numele stadionului si numele managerului :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”