Ghid pentru Management Tool de Good Thor (adica SPMT bah)
Moderator: Romanian Moderators
E si normal sa te mandresti!
Vad ca nu e usor sa progresezi si tre sa ai grija in tot ce faci. Dupa parerea mea de incepator SPMT e o scula buna dar folosita cu grija. Iti da echipa optima si merge bine cu adversari mai subtiri. Cand dai peste o trupa buna tre sa bagi si ceva minte ca altfel poti avea surprize. Io is patit.
Am vazut ca, (virgula) comunitatea romaneasca e foarte puternica si sant o gramada de echipe ultra din romania. Well...unii sant mai banditi, dar asta e o calitate cu care ma (ne) mandresc (mandrim).!!! LOL
BAFTA!
Vad ca nu e usor sa progresezi si tre sa ai grija in tot ce faci. Dupa parerea mea de incepator SPMT e o scula buna dar folosita cu grija. Iti da echipa optima si merge bine cu adversari mai subtiri. Cand dai peste o trupa buna tre sa bagi si ceva minte ca altfel poti avea surprize. Io is patit.
Am vazut ca, (virgula) comunitatea romaneasca e foarte puternica si sant o gramada de echipe ultra din romania. Well...unii sant mai banditi, dar asta e o calitate cu care ma (ne) mandresc (mandrim).!!! LOL
BAFTA!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Tocmai am incercat SPMT-ul dupa indicatiile tale si merge perfect. Efectiv pentru un novice ca mine e folosotoare la achizitionarea de jucatori.
Nici nu am curaj sa ma duc in urma sa verific ce ciurucuri am transferat.
Isi fac treaba in H, dar mai departe nu cred. Oricum, tot patzitu-i priceput!
Sa ia bafta seara asta (dimineata)!!!
best!

best!
-
- Member of the Soccer Project Association
ma bucur ca am putut fi de ajutor.cat despre canada .....am si eu ceva prieteni(chiar verisori) pe acolo.sincer nu mai stiu sigur pe unde stau(sigur in partea de vorbitori de engleza).rood wrote:Tocmai am incercat SPMT-ul dupa indicatiile tale si merge perfect. Efectiv pentru un novice ca mine e folosotoare la achizitionarea de jucatori.
![]()
![]()
![]()
best!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
De la Atlantic la Pacific tot engleza se vorbeste, inafara de Quebec si inca 2 comunitati mai mici de limba franceza. Nova Scotia si inca una (am un lapsus acum ca-i cam tarziu la mine
)
Is o gramada de romani aici intr'adevar. Chiar si in Windsor unde locuiesc eu, care e un oaras mai mic (sa zicem ceva mai mic ca Iasul) tot auzi vorbindu-se romaneste pe strada si in magazine.
Berea cred ca tot in Romania o dau!
Scuze de off topic.
bafta

Is o gramada de romani aici intr'adevar. Chiar si in Windsor unde locuiesc eu, care e un oaras mai mic (sa zicem ceva mai mic ca Iasul) tot auzi vorbindu-se romaneste pe strada si in magazine.
Berea cred ca tot in Romania o dau!
Scuze de off topic.
bafta
-
Astazi am reusit shi eu sa-mi pun SPMT.
Se pare ca versiunea asta noua merge shi la mine.
Acuma am o problema. Cand ma loghez dau ori la logare ori la "Nu vreau date noi" (sau cum ii zice) shi tot imi spune ca nu sunt date noi.
Oare tre sa astept pana dupa simulare?
EDIT: Gata am rezolvat problema.
Se pare ca versiunea asta noua merge shi la mine.
Acuma am o problema. Cand ma loghez dau ori la logare ori la "Nu vreau date noi" (sau cum ii zice) shi tot imi spune ca nu sunt date noi.
Oare tre sa astept pana dupa simulare?

EDIT: Gata am rezolvat problema.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
SMPT
da-mi si mie te rog un link functionalwarchilde wrote:dotnetfx nu iti trb ca sa descarci SPMT-ul; iti trb ca sa iti mearga...nu cred ca ai gasit un link bun....incearca un alt link daca l-ai incercat pe cel din prima pagina pentru ca acela nu mai merge
-
linkurile functionale sunt cele de la pagina 5(cu o pagina in urma) a acestui topic... pot sa iti dau unul... daca nu iti merge te duci la pagina 5 si incerci de acolo... http://rapidshare.com/files/22206078/in ... et.2.0.zip
Re: SPMT
Salut am si eu o problema si rog daca se poate ca cineva cu inima mare sa-mi acorde si mie clementa.Asa de unde sa incep, a da, am instalat SPMT intocmai dupa indicatiile lui Good Thor si ale lui Budistu si altii care sunt mai vechi si stiu, iar cand dau logare ( dupa ce bag useru si parola ) nu merge, imi apare o fereastra in care scrie: "Nici o conexiune cu soccerproject, programul va incepe fara date noi" , apoi dau OK si imi ape alta fereastra in care scrie: "Nu sunt date valabile..." , dau iar OK si ata dispare si ultima fereastra. Mentionez ca am Microsoft .NET Framework 2.0 si SPMT care are inclusa limba romana in el (cred ca tradusa de Budistu). Va rog sa ma ajute si pe mine cineva ca ma chinui de 3 saptamani tot instalez si dezinstalezjordao wrote:LEGAT DE INSTALAREA PROGRAMULUI, LAM INSTALAT IN CELE DIN URMA DAR , DUPA CE MA LOGHEZ LA EL , IMI APRE O FEREASTRA CE IMI ZICE : NICI O CONEXIUNE LA soccerproject.com/p ( LA SITE ) SI APOI ALTA FEREASTRA CE MA ANUNTA CA VA INCEPE FARA DATE NOI, DAR MA DUCE DIN NOU LA LOGARSalut am si eu o problema si rog daca se poate ca cineva cu inima mare sa-mi acorde si mie clementa.Asa de unde sa incep, a da, am instalat SPMT intocmai dupa indicatiile lui Good Thor si ale lui Budistu si altii care sunt mai vechi si stiu si cand dau logare ( dupa ce bag uzeru si parola ) nu merge, imi apare o fereastra in care scrie: "Nici o conexiune cu soccerproject, programul va incepe fara date noi" , apoi dau OK si imi ape alta fereastra in care scrie: "Nu sunt date valabile..." , dau iar OK si ata dispare si ultima fereastra. Mentionez ca am Microsoft .NET Framework 2.0 si SPMT care are limba romana inclusa in el (credk tradusa de budistu). Va rog sa ma ajute si pe mine cineva ca ma chinui de 3 saptamani tot instalez si dezinstalez:(E.

-
heh am avut si eu probl asa...dar am dezinstalat SPMT-ul, am instalat versiunea mai veche si apoi nu i-am mai facut update la versiunea noua iar acum imi merge:D ...la mine era de la versiunea noua....avea un conflict cu altceva de prin calc meu prob si de asta....daca fol versiunea noua incearca si cu cea veche....s-ar putea sa iti rezolve probl:D..noroc!