kennyanu wrote:si hai sa numai renuntam....k dak ai meci aksa in cupa castigi bani...iar in deplasare nu pierzi chiar asa d mult....hai sa mergem peste ei cu toate echipele...sa le aratam cine suntem
vad ca incep sa joc la capacitate maxima.in ultimele trei meciuri am batut de 2 ori o echipa din D si una de pe locul 1 din E.sper ca in editia urmatoare a cupei sa fac o figura frumoasa si sa merg macar 4-5 tururi.
eu sezonul asta am iesit din primul tur ,maxim am ajuns prin turul 5 acuma 3 sezoane in rest am iesit prin turul 3-4 ,sezonul urmator sper sa repet performantza din sezonul asta deorece nu ma intereseaza cupa si oricum joc cu rezervele
mey nu se merita la cat de putini bani ei de la spectatori eu am luat doar 180 k in primul tur ala care l-am pierdut la 16 000 de locuri si salarii in jur de 66 k,asha ca mai bine se mai odihnesc si jucatori mey si-i joc in cupe cu taxa mare de inscriere
eu am luat doar 180 k in primul tur ala care l-am pierdut la 16 000 de locuri si salarii in jur de 66 k,
dupa cum zici tu ai profit de 100 k pe meci cel putin.....dak crezi ca 100 k e putin....in cat timp ii strangi din panouri publicitare de la socceproject?
Eu sunt in E si am scos din cupa in turul 2 o echipa din C. Vreau sa ajung cat mai departe avand in vedere ca sezonul trecut am ajuns pana in turul 5 (eram in F) iar acum 2 sezoane am ajuns pana in turul 6 (eram in G).
Cupa SP... o competitie kre nu prea ii dau importanta... nui nimic d castigat d aici... banii din vanzarea d bilete ar fi singura chestie... dar tinand cont k majoritatea meciurilor am jucat in deplasare... mai mult mau costat salariile decat am obtinut din bilete
La fel am patit shi eu, am jucat in deplasare shi am iesit cu minus shi nu imi comvine. In plus dak renunt la cupa SP imi ramane simularea de 4:00 de miercuri libera pt cresterea conditiei jucatorilor dupa meciurile de luni shi marti. Este o ocazie de relaxare...
mai suntem destui romani in cupa... cik mai sunt si eu.. desi nam dat importanta.. e bine totusi k am jucat aksa cam toate meciurile pana acum in afara d runda a 2-a... in sfarsit profit si eu d cupa sa mai fac niste bani
Prima oara knd ajung in turul 7 al cupei SP si acum chiar imi convine... al 6-lea meci consecutiv p teren propriu si cu sanse mari sa trec mai departe...
eu am iesit....4accidentati...dintre care ambii RF-uri.....si am avut cu locu 2 d la mine din liga...asta e....sper un parcurs mai bun in liga....succes celor c au ramas