Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

kennyanu wrote:si hai sa numai renuntam....k dak ai meci aksa in cupa castigi bani...iar in deplasare nu pierzi chiar asa d mult....hai sa mergem peste ei cu toate echipele...sa le aratam cine suntem :wink:
vad ca incep sa joc la capacitate maxima.in ultimele trei meciuri am batut de 2 ori o echipa din D si una de pe locul 1 din E.sper ca in editia urmatoare a cupei sa fac o figura frumoasa si sa merg macar 4-5 tururi.
kennyanu

Post by kennyanu »

bravo aptule!! multumim ca ai ajuns asa departe. la anu vrem mai mult!!
Revenit :)
Skulder

Post by Skulder »

eu sezonul asta am iesit din primul tur :) ,maxim am ajuns prin turul 5 acuma 3 sezoane in rest am iesit prin turul 3-4 ,sezonul urmator sper sa repet performantza din sezonul asta deorece nu ma intereseaza cupa si oricum joc cu rezervele
kennyanu

Post by kennyanu »

skulder...ar trebui sa t intereseze...k mereu vine stadionu plin....ai sansa sa castigi bani frumosi....sezonu asta vreau sa ajung departe....
Skulder

Post by Skulder »

mey nu se merita la cat de putini bani ei de la spectatori eu am luat doar 180 k in primul tur ala care l-am pierdut la 16 000 de locuri si salarii in jur de 66 k,asha ca mai bine se mai odihnesc si jucatori mey si-i joc in cupe cu taxa mare de inscriere
Skulder

Post by Skulder »

ce ziceam eu :) mi-am indeplinit obiectivul si am iesit cu brio din primul tur :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

Code: Select all

eu am luat doar 180 k in primul tur ala care l-am pierdut la 16 000 de locuri si salarii in jur de 66 k,
dupa cum zici tu ai profit de 100 k pe meci cel putin.....dak crezi ca 100 k e putin....in cat timp ii strangi din panouri publicitare de la socceproject?
f_panda

Post by f_panda »

Eu sunt in E si am scos din cupa in turul 2 o echipa din C. Vreau sa ajung cat mai departe avand in vedere ca sezonul trecut am ajuns pana in turul 5 (eram in F) iar acum 2 sezoane am ajuns pana in turul 6 (eram in G).
just_ic3
Team President

Post by just_ic3 »

Cupa SP... o competitie kre nu prea ii dau importanta... nui nimic d castigat d aici... banii din vanzarea d bilete ar fi singura chestie... dar tinand cont k majoritatea meciurilor am jucat in deplasare... mai mult mau costat salariile decat am obtinut din bilete
Image Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

La fel am patit shi eu, am jucat in deplasare shi am iesit cu minus shi nu imi comvine. In plus dak renunt la cupa SP imi ramane simularea de 4:00 de miercuri libera pt cresterea conditiei jucatorilor dupa meciurile de luni shi marti. Este o ocazie de relaxare... :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

aiurea.....am picat cu locu 2d la mine din liga....sper sa imi iau revansa deoarece in meciu direct ma batut pt k am avut jucatorii obositi
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

care mai sunteti in cupa?.. mie imi pare rau ca am cazut cu un roman din c si l-am eliminat sincer imi pare rau!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
just_ic3
Team President

Post by just_ic3 »

mai suntem destui romani in cupa... cik mai sunt si eu.. desi nam dat importanta.. e bine totusi k am jucat aksa cam toate meciurile pana acum in afara d runda a 2-a... in sfarsit profit si eu d cupa sa mai fac niste bani :D
Image Image
just_ic3
Team President

Post by just_ic3 »

Prima oara knd ajung in turul 7 al cupei SP si acum chiar imi convine... al 6-lea meci consecutiv p teren propriu :P si cu sanse mari sa trec mai departe...
Image Image
kennyanu

Post by kennyanu »

eu am iesit....4accidentati...dintre care ambii RF-uri.....si am avut cu locu 2 d la mine din liga...asta e....sper un parcurs mai bun in liga....succes celor c au ramas
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”