Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
lasa ca o sa vina soarele si pe strada tanapoleonard wrote:daca io as fi avut 5 LF consecutivi in loc de jucatori care nu au facut fata la echipa mare....vyruskill wrote:fratilor astazi mi'a venit al treilea LF consecutiv de la tineret nu ca nu mi'ar conveni dar mai frumos ar fi sa ii mai schimbe ca asa fac un "stol" de babuini Beninezi aici la echipa![]()
sa fie buni nu ma supar ii vand si tot rezolv ceva cu eibunicutzu wrote:pai poate la asta sunt buni BenineziiLF

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
-
cercel_jr
Nu stiu care e faza cu coordonatorii sau, de exemplu, doctorul, dar eu am un coordonator de laudat shi un doctor de concediat.kennyanu wrote:3jucatori la rand nu au fost buni. rezultatul -> ultimul coordinator roman pe care il mai angajez
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
centru de tieneret
cat costa centrul de tineret hyper??
-
napoleonard
-
soccer_maniaco
- Fan
Intrebare off topic
sunt curios sa aflu numele echipei lui unicool. tot am incercat sa vad prin ce divizie esti dar nu am gasit 
-
unicool
Re: Intrebare off topic
manager cyollo echipa TmBase divizie E.66.dar pot sa stiu si eu de ce te intereseaza?soccer_maniaco wrote:sunt curios sa aflu numele echipei lui unicool. tot am incercat sa vad prin ce divizie esti dar nu am gasit
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
napoleonard
deja ma parasesc toti nervii cu centrul asta de tineret. dupa ce am avut 5 sau 6 "rateuri", am crezut ca lucrurile intra pe fagash normal. am primit unul care se pare ca e cam slabutz, iar de azi reintram la "rateuri"napoleonard wrote:...vremea e frumoasa si soarele a inceput sa sraluceascavyruskill wrote:lasa ca o sa vina soarele si pe strada tacu siguranta
![]()
![]()
![]()
![]()
-
soccer_maniaco
- Fan
ah nu e nimic personal. eram si eu curios sa aflu cam pe unde te situezi in clasament. eu sunt destul de nous pe aici. citesc si eu cam tot ce prind ca sa ajung si eu undeva.. pe susmanager cyollo echipa TmBase divizie E.66.dar pot sa stiu si eu de ce te intereseaza?
nu te teme si la mine au inceput sa de'a rateuri coordonatori de tineretnapoleonard wrote:deja ma parasesc toti nervii cu centrul asta de tineret. dupa ce am avut 5 sau 6 "rateuri", am crezut ca lucrurile intra pe fagash normal. am primit unul care se pare ca e cam slabutz, iar de azi reintram la "rateuri"napoleonard wrote:...vremea e frumoasa si soarele a inceput sa sraluceascavyruskill wrote:lasa ca o sa vina soarele si pe strada tacu siguranta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

m. s. w. l. a. f. y. g.