Moderator: Romanian Moderators
Sigur nu , mai ales in jocul astakennyanu wrote:esti tu sigur ca prinzi locul 3 sezonul viitor?
Viola din ce stiu eu daca promovezi ajungi in C2, m-am uitat pe la echipele care raman in C2 si e jale, plus ca mai vin si din B, dar si invers e nasol..iti vin din C2 si ceva din E....dar totusi cred ca cel mai bine este sa ramai in D, daca nu ai multi fani...mai bine 5 sezoane mediocre in D decat promovare-retrogradare imediata ca pierzi foarte multi fani asa, cel putin eu asa am observat.Viola wrote:Sigur nu , mai ales in jocul astakennyanu wrote:esti tu sigur ca prinzi locul 3 sezonul viitor?, dar in principiu cam asa ar fi, depinde acum si de ce vine din urma, dar in principiu cine ramane in liga asta va fi de batut. In momentul asta suntem 3 echipe care ne-am distantat clar de restul, deci daca pleaca locul 2 si 3
![]()
.
1 Vulturii Lugoj Romania 56 26 17 5 4 60 41 +19
2 Heaven Eleven Costa Rica 56 26 17 5 4 55 40 +15
3 феди Bulgaria 54 26 16 6 4 62 39 +23
4 AC Milan78 Italy 43 26 13 4 9 49 38 +11
Da e de discutat, plus ca mai am meci cu locurile 4 si 6 in deplasare, asadar chiar daca trag tare la locul 1 e posibil sa ma trezesc pe locul 2. Cred ca voi lua decizia finala inainte de ultima etapa, daca nu prind locul 1, atunci decat locul 2 mai bine 3.
Mda, m-am uitat si eu, vin echipe bune si de sus si de joslazarvlad wrote:Viola din ce stiu eu daca promovezi ajungi in C2, m-am uitat pe la echipele care raman in C2 si e jale, plus ca mai vin si din B, dar si invers e nasol..iti vin din C2 si ceva din E....dar totusi cred ca cel mai bine este sa ramai in D, daca nu ai multi fani...mai bine 5 sezoane mediocre in D decat promovare-retrogradare imediata ca pierzi foarte multi fani asa, cel putin eu asa am observat.Viola wrote:Sigur nu , mai ales in jocul astakennyanu wrote:esti tu sigur ca prinzi locul 3 sezonul viitor?, dar in principiu cam asa ar fi, depinde acum si de ce vine din urma, dar in principiu cine ramane in liga asta va fi de batut. In momentul asta suntem 3 echipe care ne-am distantat clar de restul, deci daca pleaca locul 2 si 3
![]()
.
1 Vulturii Lugoj Romania 56 26 17 5 4 60 41 +19
2 Heaven Eleven Costa Rica 56 26 17 5 4 55 40 +15
3 феди Bulgaria 54 26 16 6 4 62 39 +23
4 AC Milan78 Italy 43 26 13 4 9 49 38 +11
Da e de discutat, plus ca mai am meci cu locurile 4 si 6 in deplasare, asadar chiar daca trag tare la locul 1 e posibil sa ma trezesc pe locul 2. Cred ca voi lua decizia finala inainte de ultima etapa, daca nu prind locul 1, atunci decat locul 2 mai bine 3.
80'kennyanu wrote:0-0 cu unii care sper sa retrogradeze ca ma enerveaza
dar cum e posibil sa iei 2 galbene intr-un minut?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=40802130
Parca si vad ca pierzi prima pozitie in ultima etapa si peste un sezon revii in DViola wrote:Victorie cu 2-1. Locul 2 a batut locul 3 si se pare ca nu mi-a ramas alta optiune decat sa lupt cu locul 2 pentru locul
oricum are lot batran...cred ca o sa vina in Elazarvlad wrote:Parca si vad ca pierzi prima pozitie in ultima etapa si peste un sezon revii in DViola wrote:Victorie cu 2-1. Locul 2 a batut locul 3 si se pare ca nu mi-a ramas alta optiune decat sa lupt cu locul 2 pentru locul![]()
deci locul 1Viola wrote:Victorie cu 4-1 , era varza adversarul