Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
victorie cu 3-2 impotriva locului 3
, eu sunt momentam pe locul 6

-
- Member of the Soccer Project Association
Infrangere cu 1-0 cu locul 2, eu sunt matematic retrogradat
, dar o sa imi fie mai bine in D sezonul urmator 

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
- Team Manager
mergem in E de pe primul loc, dar treaba e groasa: sunt inca descoperit pe multe posturi, banuti nu prea mai sunt, iar ts-ul e inca jos - incep in E de pe la 50, maxim 60 ts daca am facut calculele bine, ceea ce nu e tocmai optim... sper sa am noroc cu programul, sa joc primele meciuri cu echipe mai slabe (sau macar daca joc cu echipe bune, sa joc acasa), altfel tare mi-i ca planul meu de a fi in C in sezonul 66 se va duce de rapa... 

Locul 6 in D9, 7 puncte diferenta fata de primul loc retrogradabil, cand mai sunt 3 etape, matematic nu am scapat de retrogradare, dar cred ca urmeaza al 4 lea sezon consecutiv in divizia D9.
-
infrangere cu 2-3 si abia stept sa se incheie sezonl asta o sa continui sezonul viitor in D
victorie cu 2-4 , urmeaza 2 meciuri cu roboti, deci 2 victorii si cel mai probabil termin campionatul pe locul 5
-
iarasi bataie 3-2, ce ma enerveaza nu e ca tot iau bataie ci faptul ca e tot timpul la limita, dar mai e un meci si sa speram ca sezonul viitor in D o sa imi mearga mult mai bine
-
nu are cum sa nu iti mearga 
eu am luat bataie....partea buna mi-am inlocuit CF-ul
raman in F...si sezonul viitor o sa fiu miez

eu am luat bataie....partea buna mi-am inlocuit CF-ul

raman in F...si sezonul viitor o sa fiu miez
Revenit 

campionatu meu merge perfect! ieri am primit echipa in liga G direct pe locul 1 si azi am batut cu 6-1 un but!
-
Felicitari ai sa promovezi!
trebuie sa ai rabdare acum la inceput nu te grabii cu vanzari si cumparari de jucatori. Pana in sezonul 65 nu are rost sa cumperi jucatori numai daca prinzi vreo castana, dar pentru tine e cam greu deocamdata sa iti dai seama. Concentreaza-te pe meciuri si facilitati deocamdata.

trebuie sa ai rabdare acum la inceput nu te grabii cu vanzari si cumparari de jucatori. Pana in sezonul 65 nu are rost sa cumperi jucatori numai daca prinzi vreo castana, dar pentru tine e cam greu deocamdata sa iti dai seama. Concentreaza-te pe meciuri si facilitati deocamdata.
Asa zic si eu, cam 2 sezoane am nevoie sa pun bazele echipei. O sa ma joc un pic si pe la transferuri, dar o sa iau jucatori cu salarii foarte mici si pe bani putini.
-
Am incheiat cu o infrangere 1-4 si am terninat pe 14.