Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Infrangere 1-0, tot pe 4
-
- Member of the Soccer Project Association
tu pe 4....eu am urcat pe 6 acum....daca mai iau 9 puncte saptamana asta...ar fi perfect 

Revenit 

Victorie 2-1 , stau bine in D momentan , locul 4, si cred ca rezist si sezonul asta in D
-
te-am ajunslazarvlad wrote:Victorie 2-1 , stau bine in D momentan , locul 4, si cred ca rezist si sezonul asta in D

victorie si eu...4-2 in deplasare...locul 4...din pacate....mi s-a accidentat titularul 5zile...si am si 3 suspendati pt meciul urmator

Revenit 

Victorie 4-3 in deplasare,mai am nevoie de o victorie ca sa fiu sigur ca raman si sezonul viitor in D
Momentan 0 puncte, 0 victorii si foarte putini bani cheltuiti pe salarii, avand in vedere ca platesc mai toti jucatorii in bonusuri momentan. Pana la sfarsitul sezonului ma ocup de cresterea spiritului si scaderea calitatii unor jucatori, pentru a renegocia salarii mai mici. Iar din sezonul urmator atac in forta promovarea
in sfarsit...
PS: cineva interesat de duble amicale acasa/deplasare? astept invitatii, cat mai multe
Spor!

PS: cineva interesat de duble amicale acasa/deplasare? astept invitatii, cat mai multe

Spor!
-
victorie 3-2. am ajuns la 2 puncte de locul 3....am meci direct cu el in ultima etapa. o problema...nu am portat pt maine...
Revenit 

Victorie 3-2, daca m-as chinui in ultimele 4 etape as putea sa promovez in C, dar acolo voi fii ciuca batai, asa ca stau linistit in D 

-
Eu am inceput sa muncesc la planul de ramanere
in E, deci infrangere 3-1 si locul 2 momentan, la 2 respectiv 3 puncte de locurile 3 si 4.

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
Eu sunt dispus, am trimis o invitatie:andrei.g wrote:Momentan 0 puncte, 0 victorii si foarte putini bani cheltuiti pe salarii, avand in vedere ca platesc mai toti jucatorii in bonusuri momentan. Pana la sfarsitul sezonului ma ocup de cresterea spiritului si scaderea calitatii unor jucatori, pentru a renegocia salarii mai mici. Iar din sezonul urmator atac in forta promovareain sfarsit...
Spor!
Sâm 21 Mai 2016 (10:00 CET) Inv Vulturii Lugoj - FC Iasi
din pacate in ciuda incercarilor mele sa nu promovez in E si sa termin pe locul 3 , am pus jucatorii aiurea pe posturi ca sa pierd meciurile dar se pare ca a fost in zadar..o sa promovez in E si acolo o sa iau batai la greu,nu imi convine pentru ca pierd aiurea bani pe bilete de unde scoteam bani frumusei.. nu doresc sa incep sa arunc banii ,parerea mea este ca mai trebuie sa strang
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
1-1, am nevoie urgent de un RM tinar, si un LB
-
Am reusit o inoua infrangere 1-2 si sa cobor pe 3, acum trebuie sa ma mentin doar acolo. Si eu am nevoie de un LB.