@kenny felicitari pt promovare, pana una-alta, ca acolo nu sunt dubii pt tine

Moderator: Romanian Moderators
mersi mersiViola wrote:Felicitari Kenny
Felicitari, desi nu vad cu ochi buni promovarea ta in divizia C, nu ai echipa pentru divizia C.kennyanu wrote:AHA!!....am urcat la 11 puncte...in conditiile in care mai sunt 12 puncte in joc (ultimul joc nu imi fac probleme)...o victorie maine si sunt matematic promovat
pai...de ce? eu am zis mereu...joc sa castig....nu ma intereseaza nimic altceva.lazarvlad wrote:Felicitari, desi nu vad cu ochi buni promovarea ta in divizia C, nu ai echipa pentru divizia C.kennyanu wrote:AHA!!....am urcat la 11 puncte...in conditiile in care mai sunt 12 puncte in joc (ultimul joc nu imi fac probleme)...o victorie maine si sunt matematic promovat
Nu sunt adeptul promovare si dupa imediat retrogradare, prefer sa ma zbat undeva intre locurile 3-8, decat sa fiu ciuca batai in divizia superioarakennyanu wrote:pai...de ce? eu am zis mereu...joc sa castig....nu ma intereseaza nimic altceva.lazarvlad wrote:Felicitari, desi nu vad cu ochi buni promovarea ta in divizia C, nu ai echipa pentru divizia C.kennyanu wrote:AHA!!....am urcat la 11 puncte...in conditiile in care mai sunt 12 puncte in joc (ultimul joc nu imi fac probleme)...o victorie maine si sunt matematic promovat
+ nu stiu daca ai observat...dar tot vand...scopul principal al promovarii este sa retrogradez onorabil si cu un lot de divizia D....sa imi pastrez jucatorii tineri