Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

unicool wrote:
Ala care a dat jucatorul se batea la promovare. Problema e ca nu poti afla daca intr-adevar s-a facut blat pt. acel jucator. Cat timp nu au vorbit prin mesaje in joc nu poti demonstra nimic.
e absurd ce spui.nu poti lua masuri impotriva cuiva care face asta.e vorba doar de management.si eu am pierdut meciuri in cupe amicale voit.daca eram in grupa cu o echipa slaba si una mai tare si aveam asigurata accederea mai departe faceam calcule sa vad cum pot sa il urc alaturi de mine pe cel mai slab pentru a avea un posibil adversar mai lejer mai departe.cu moralitatea mori in drum.am jucat moral intr-o cupa si a mers cu mine mai departe unul din D cu care am ajuns sa joc finala dupa alte 3 tururi....si am pierdut.si era singura echipa din cele ramase in competitie dupa grupe care avea sanse sa ma bata.am fost moral si am pierdut si cupa si premiul pus in joc.de atunci nu mai sunt moral in cazuri de astea.imi urmaresc propriul interes.
Cam asta a facut si ala. Cel de pe 2 era mai slab decat mine si l-a luat cu el in D. Daca e asa atunci a gandit bine baiatu si a luat si jucator de la tineret. :o
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
lavrop
Coach

Post by lavrop »

adevaru e ca am cam batut campii aiurea.....pana la urma, kestii d-astea se-ntampla si-n realitate si nu se intampla nimic... :lol: cand jiji a zis ca-i ia p-alde vatca si szekely si paraschiv si-au jucat aia ca niste cizme, sau cand rednic acum un an, cand era la vaslui a pierdut meciu' cu steaua tocmai ca dinamo sa intre-n uefa, in perspectiva ca urma sa fie antrenor la dinamo, sau danemarca cu suedia la campionatu' european parka, cand au aveau ambele nevoie de un egal, ca sa se califice mai departe si-au facut 2-2 de-au lasat italea cu buza umflata....
rood
Team President

Post by rood »

Va mai amintiti Germania-Austria? ...exemplu clar de magarie la nivel super.
Am avut si io o oferta din asta intr-o finala de cupa de 800000. Ala avea probleme cu banca din ce am inteles si ma ruga sa pierd finala ca sa poata plati, iar eu sa fac o oferta la un junior care-l avea el la vanzare si il cedeaza imediat. Era un GK parca.
Io i-am zis ca nu am echipa cu care sa pierd cu el si i-am dat o "nauceala"...5 sau 6-1. Nu stiu daca e in faliment sau nu, dar nu ma simt vinovat cu nimic. Avea echipa de o luna si ceva si deja avea probleme cu banca.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde

Post by warchilde »

auzi la el...nu are echipa cu care sa piarda...bv omule...esti meseriash..dar eu ash fi acceptat afacerea:P
rood
Team President

Post by rood »

@warchilde...
am facut si io o "arogantza" !...las' ca cehii au comunitate mare, nu-i bai daca se mai duc fo doi in faliment :wink: ....devine comunitatea romaneasca mai puternica! :)
Plus ca la bugetul meu nu-mi permit juniori neantrenati.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
kennyanu

Post by kennyanu »

felicitari oprescu: locu 4 la statistici echipa....pt cei cu SPFA

85 rating :lol:
Revenit :)
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

el nu are jucatorii tineri si neantrenati si deaia :> :lol: oricum bv!! GG!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Am luat tzeapa acum ceva sezoane cu niste plesnitori si m-am lecuit de "mari talente in devenire" :D

Off topic : imi pare rau ca nu stiu belgiana (de fapt valona sau flamanda cred...sper ca nu dau in gropi), au astia niste analize pe niste topicuri fff pertinente : exemplu

Zoals gezegd, bij mij werkt het.

Hier de uitslag van de aanstaande B.2:

Ranking op basis van BP's:
Since 1903 71.25
real montenegro 70.55
Lazio 1900 70.55
Forza Buffalo-forum 70.45
Lindenhof 70.25
KV JOY 70.20
OPA F.C. 69.95
oprescu team 69.85
FC Mira 69.70
fc mac 69.40
vv Appie de Kikker 69.30
KVOllivier 69.05
Jugglers 68.95
FC Wageningen 68.85
Sk Beveren 68.50
the glassbell 66.80

Ranking op basis van Agressie:

Sk Beveren 13.85
KV JOY 14.60
KVOllivier 14.90
oprescu team 17.95
FC Wageningen 20.45
the glassbell 25.60
vv Appie de Kikker 26.30
Lazio 1900 28.55
FC Mira 36.80
real montenegro 39.20
Jugglers 41.55
Lindenhof 46.40
fc mac 47.35
Forza Buffalo-forum 50.35
OPA F.C. 54.15
Since 1903 63.30

Puur op basis van deze cijfers lijken mij KV Joy en Lazio1900 de grootste kandidaten voor de titel.
Outsiders worden Oprescu Team, Real Montenegro en Since1903.

Voor de middenmoot/degradatie is er weinig verschil tussen de andere ploegen, alleen the glassbell komt er cijfermatig wat slecht af.

Si sa revin la clasamente : merci de felicitari....insa ma incinta mai mult cind vad ca marea majoritate sunt cluburi mult mai vechi ca al meu :)

Post by cercel_jr »

Victorie 1-0 in deplasare. Am urcat pe locul 2. Maine am cu liderul, am 3 suspendati si totusi sper sa-l bat pt. ca meciul e acasa la mine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

7-2 in deplasare si sunt pe 3.....adica in grafic.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

mda...sunt pe locul 4...deocamata doar primul meci l-am jucat cu echipa a 2-a. astept meciurile din cupe amicale cu nerabdare...la jumatatea sezonului cred k o sa intru masiv in transferuri....

@ bizone....hai tata mai sus... :lol:
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

kennyanu wrote:mda...sunt pe locul 4...deocamata doar primul meci l-am jucat cu echipa a 2-a. astept meciurile din cupe amicale cu nerabdare...la jumatatea sezonului cred k o sa intru masiv in transferuri....

@ bizone....hai tata mai sus... :lol:
felicitari kennyanu :D macar tu si cu jiji reprezentati cu cinste managerii romani :P

Deocamdata am reusit si eu prima victorie si voi urca si eu mai sus, numai sa-mi revin din nebunia asta inceputului de campionat, ca mi-a programat luni si marti meciuri la fiecare simulare. Oricum n-am eu obiective indraznete anul asta, sa scap de retrogradare si ma voi axa mai mult pe cupe amicale, mai ales ca acum sunt manager SFPA si ar trebui sa profit de lucrul asta.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 3-1 in deplasare si sunt pe locul 4 deocamdata cu maxim de puncte dar cu coleverajul stau mai prost :(, cred ca e cazul sa o las mai moale cu transferurile, pana imi mai revin
Revenit cu Vulturii Lugoj
dardar_3

Post by dardar_3 »

Azi dimineata am inregistrat a treia victorie :D

FC Újpest 1 - 7 Diavolo

Locul 1 in serie, inca din prima etapa...:lol:...

PS: Insa sunt in div H :oops: .... insa cresc eu... :twisted:
Diavolo
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am castigat nesperat in deplasare la unul dintre contracandidati :) din pacate maine am meci cu un alt contracandidat si mi-e suspendat portaru' si RF-ul titular (rezerva scoate doar vreo 59 deocamdata :( ) asa ca nu stiu ce sanse as avea ... :(
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”