antrenamentu, conditia...cipriansimi wrote:care sunt restu ?
conteaza la ceva ordinea ?
Moderator: Romanian Moderators
antrenamentu, conditia...cipriansimi wrote:care sunt restu ?
se antreneaza indiferent daca joaca sau nuGASCAN wrote:am si eu o intrebare
sa zicem ca jucatorul X joaca in meciu de campionat la simularea aceea el se va mai antrena???
ramane suspendatcipriansimi wrote:de ex daca eu cumpar un jucator care va fi supendat pt urmatoarea etapa la echipa care este in prezent .... daca ajunge la mine in echipa va fi tot suspendat sau va putea juca ?
tu confuzi veniturile cu distributiacipriansimi wrote:sa ma contrazica careva daca ma insel
stiam in cupa SP veniturile din vanzari de bilete se impart![]()
ce rost mai are distribuirea(95%-5%) in cazul acesta ?![]()
![]()
![]()
am inteles .... oricum ar fi distribuirea biletelor incasarile tot la mine vin ( ma refer in liga) ... msKosmin wrote:tu confuzi veniturile cu distributiacipriansimi wrote:sa ma contrazica careva daca ma insel
stiam in cupa SP veniturile din vanzari de bilete se impart![]()
ce rost mai are distribuirea(95%-5%) in cazul acesta ?![]()
![]()
![]()
distributia reprezinta nr. de bilete care le primeste echipa oaspete in cazul de fata 5% iar venitul unei echhipe din vanzarea de bilete in meciurile de cupa este de 50%
Raspunsul este dacro1981 wrote:Spuneti-mi si mei pls cum se calculeaza cea mai mare oferta la un jucator pe care vrei sa-l cumperi gratis? Ce conteaza: salariul, bonusul de victorie, onorariu de semnare, lungimea contractului?
Stiu ca se iau in considerare dar eram curios cum se alege cea mai mare oferta daca sunt mai multi licitatori. Exemplu unu da un salariu de 10000 pe 3 ani cu casa si masina iar unu de 5000 cu onorariu de 50000 cine castiga?Razvanica wrote:Raspunsul este dacro1981 wrote:Spuneti-mi si mei pls cum se calculeaza cea mai mare oferta la un jucator pe care vrei sa-l cumperi gratis? Ce conteaza: salariul, bonusul de victorie, onorariu de semnare, lungimea contractului?Conteaza toate astea.
cel care da salariu castiga .... incearca cu SPMT / calculator salrii si te vei lamuri cam cum sta treabacro1981 wrote:Stiu ca se iau in considerare dar eram curios cum se alege cea mai mare oferta daca sunt mai multi licitatori. Exemplu unu da un salariu de 10000 pe 3 ani cu casa si masina iar unu de 5000 cu onorariu de 50000 cine castiga?Razvanica wrote:Raspunsul este dacro1981 wrote:Spuneti-mi si mei pls cum se calculeaza cea mai mare oferta la un jucator pe care vrei sa-l cumperi gratis? Ce conteaza: salariul, bonusul de victorie, onorariu de semnare, lungimea contractului?Conteaza toate astea.