CkoTeBo 1 - 1 Fc STEAUA IASI
31' 0 - 1 Richard Jablonski
Zbigniew Bartczak 1 - 1 34'
3 - 4 - 3 Formaþie 3 - 4 - 3
Loveºte ºi goneºte Tactici Loveºte ºi goneºte
43% Defensiva 43%
43% Mijloc 45%
48% Atac 47%
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
mda.. am avut un meci greu.. speram intro victorie.. dar si adversarul a jucat f bine.. am facut 1-1 speram maine intro victorie.. sa strang acuma cateva puncte.. pt zile negre ca nu se stie >:)
acolo de unde am plecat toti ... sau aproape toti
pana acum sunt in grafic , trei victorii din tot atatea posibile si plus doi la golaveraj fata de adversarul principal, sper sa mai recuperez din procent pana la meciul cu el.
momentan e bine , bafta tuturor RO...
momentan e bine , bafta tuturor RO...
-
- Team Board Member
hai, nu ma stabili de acuma retrogradat. eu trag sperante sa nu pic in E, desi e cam greu. mai ales ca n-am cumparat nici macar un jucator in intersezonvyruskill wrote:insa eu scap de retrogadare asta e diferentza intre mine si sircos![]()

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
sircos wrote:hai, nu ma stabili de acuma retrogradat. eu trag sperante sa nu pic in E, desi e cam greu. mai ales ca n-am cumparat nici macar un jucator in intersezonvyruskill wrote:insa eu scap de retrogadare asta e diferentza intre mine si sircos![]()
deci nu eu te'am dat retrogradat damne fereste .. tu singur ti'a scris moartea pe hartie sa zicem ... oricum iti doresc un loc calduros si placut la adapostul unui avantaj considerabil inaintea finalului de sezonsircos wrote:inceput groaznic de campionat: 1 pct dupa 3 meciuri ... sezonul asta nu cred ca mai scap de retrogradare

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
Doar egal 1-1 acasa la mine.
Am cazut pe 4.
Adversarul meu a avut un avantaj extraordinar venit din partea agresivitatii. M-am uitat si, desi are jucatorii mai slabi ca ai mei, ai lui au agresivitate mica si isi permite sa puna in meci agresivitate foarte mare, asa a facut egal cu mine.
A pus agresivitate 95 la arbitru de 64 si a luat 8 galbene si fara rosii. Asta e. Pana acum am 2 victorii si 2 egaluri. 

Adversarul meu a avut un avantaj extraordinar venit din partea agresivitatii. M-am uitat si, desi are jucatorii mai slabi ca ai mei, ai lui au agresivitate mica si isi permite sa puna in meci agresivitate foarte mare, asa a facut egal cu mine.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
am pierdut cu 1-0
din pacate am muscat-o la tactica, am jucat cu mingi lungi la 3-4-3 in loc de loveste si goneste. La selectia A am setat 4-3-3 mingi lungi, am schimbat in 3-4-3, dar am uitat sa mai pun si loveste si goneste. Astfel, la mijloc si in atac am scos cu vreo 2-3 linii mai putin decat de obicei. 

POLI TIMISOARA!!!!