simpsons ala , are stadionul de 200.000 locuri naibii , si`i vin 96.000 la un meci ;O
Cred ca se intelege ... bugetul lui Simpson nu il poate vedea nu? ... si exprimarea ar fi fost alta daca era vorba de bani, in fine ... nu am zis-o cu rautate, mi s-a parut amuzant si tu fiind singurul care nu s-a prins din prima mi s-a parut chiar penal, tu fiind cunoscut pt explicatiile tale.
am si eu o intrebare.. (in mod normal as folosi SPMT ca sa ma lamuresc, dar intru de la o sala de net si nu imi da voie sa-l instalez): pe timp de reconstructie, cand satisfactia fanilor e minima, 13 era parca pretul biletelor cel mai profitabil, nu? eventual daca poate cineva care e in aceeasi situatie sa verifice in SPMT ii raman recunoscator.. ms
SP Club Inter 15 ...........***........... SP: a love and hate thing..
calin_g wrote:am si eu o intrebare.. (in mod normal as folosi SPMT ca sa ma lamuresc, dar intru de la o sala de net si nu imi da voie sa-l instalez): pe timp de reconstructie, cand satisfactia fanilor e minima, 13 era parca pretul biletelor cel mai profitabil, nu? eventual daca poate cineva care e in aceeasi situatie sa verifice in SPMT ii raman recunoscator.. ms
La mine tot 12 pretul si am 44k locuri de ceva timp. Nu am reusit sa il umplu. Cel mai mult am avut 43k si ceva ... Probabil daca pun pret 11 se umple la un derby.