Nah pai dak ai luat 2-0 de la locul 5 de acum din B inseamna k ai echipa de B...cel putin echipa de mijlocul clasamentului ai, sper sa revii si sa ocupi pana la sfarsitul sezonului unul din primele 2 locuri
yo am batut cu 4-0 si sper sa promov...sunt la 4 pcte in spatele locului 2 ...insa mai am meci cu el..si dansu mai are meci cu ala d p locul 1! ...yo am ultimul meci din campionat cu aia d p 1...insa in tur am fost singurul care a facut egal cu el! ...speranta exista! )
johnny_ionutz(mess) "joHn"
tuscans(sensations)
sezon 5:locul 8( F.58 )
sezon 6:locul 6(F.58 )
sezon 7:campion(F.58,2 egaluri)
sezon 8:locul 3(E.20)(dif 1 gol):(
sezon 9: 2(E.20)
Se vede k nu am stiut nimik despre adversar
Mi`am luat`o cu 2-0 si cik am obiectiv promovarea..... dak continui asa sa nu ajung sa am obiectiv evitarea retrogradarii
2-1 acasa cu cel mai tare care a cazut din C. am reusit cele mai bune ratinguri de pana acum (40%, 41%, 43%) si asta chiar daca moralul juc din primul 11 era undeva la 94 % (nu mai jucasera de ceva meciuri ptr a antrena rezervele) !!!!!!????!!!
Am luat bataie primul meci in divizia E cu 1-0. Dar nu e `prea grav ca am jucat cu unul dintre cei mai buni din liga mea si mie mi-au lipsit 3 juc de baza fiind accidentati,iar rezervele mai bine nu le bagam dar asta e.....