Calcul ordin individual
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Teoretic poate avea ordin individual de 5.
100+100-50-50=100
100/20=5
Insa probabil jucatorul respectiv nu este antrenat complet... sau e o exceptie de la regula...
PS: Si eu tinusem catva timp un RM neantrenat la calitatile care i se scad pentru a avea ordin de 6,4
Insa am citit pe forum ca e mai bine sa scoata note din GR decat din ordin...
100+100-50-50=100
100/20=5
Insa probabil jucatorul respectiv nu este antrenat complet... sau e o exceptie de la regula...

PS: Si eu tinusem catva timp un RM neantrenat la calitatile care i se scad pentru a avea ordin de 6,4

Insa am citit pe forum ca e mai bine sa scoata note din GR decat din ordin...

Diavolo
@dardar: nu este o solutie sa-l tii neantrenat ca sa scoata din ordin decat din GR. Ajungi sensibil la acelasi rezultat.
Sunt doua motive pentru care e mai bine sa fie nota din GR si nu din ordin:
1. Il poti juca fie ofensiv fie defensiv in functie de strategia ta. Daca jucatorul respectiv il joci normal atunci degeaba.
2. La revanzare castigi mai multi bani pentru ca unul are GR mai mare, iar lumea inca pune botul la asta.
Ca un puternic contra-argument ar fi economia de bani cand cumperi un astfel de jucatori care uneori ajunge la milioane bune. Asa ca eu sunt pentru nota din ordin anytime, de fapt se putea banui usor asta.
@Warchilde: Pacat ca nu are 20-22 de ani si mai putina experienta ca mi-ar fi trebuit un RM.

Sunt doua motive pentru care e mai bine sa fie nota din GR si nu din ordin:
1. Il poti juca fie ofensiv fie defensiv in functie de strategia ta. Daca jucatorul respectiv il joci normal atunci degeaba.
2. La revanzare castigi mai multi bani pentru ca unul are GR mai mare, iar lumea inca pune botul la asta.
Ca un puternic contra-argument ar fi economia de bani cand cumperi un astfel de jucatori care uneori ajunge la milioane bune. Asa ca eu sunt pentru nota din ordin anytime, de fapt se putea banui usor asta.

@Warchilde: Pacat ca nu are 20-22 de ani si mai putina experienta ca mi-ar fi trebuit un RM.

-
- Assistant Coach
ordin individual
am si io o intrebare.ce inseamna la "play it out" la individual la fundasi k nu imi dau seama(ofensiv ,extrema ofensiva sau constructie)?si varianta in limba romana la sptm nu imi merge bine.
multzumesc anticipat
multzumesc anticipat
Sezonul 1/2/4 Locu' 8/2/2 in H
Sezonul 3/5/7 Locu' 11/1/1 in G
Sezonul 6/8 Locu' 12/? in F
Sezonul 3/5/7 Locu' 11/1/1 in G
Sezonul 6/8 Locu' 12/? in F
Re: Calcul ordin individual
eu unu folosesc SPMT pentru alcatuirea echipei ... ordin individual
shi porma folosesc ASPT pentru ca sa-mi calculeze pe linii cat fac cu ce tactica ...
nu cred ca ash avea rabdare sa calculez manual
shi porma folosesc ASPT pentru ca sa-mi calculeze pe linii cat fac cu ce tactica ...
nu cred ca ash avea rabdare sa calculez manual

oare e diferenta mare intre a calcula manual si SPMT? ... exista o eroare sau e tot una ? daca exista cam cat poate fi ?nodws wrote:nu cred ca ash avea rabdare sa calculez manual
-
Calcularea ordinului individual e pura matematica. Nu au cum sa fie diferite. 

Diavolo
-
depinde cat de bine stii sa aduni, sa scazi, sa imparti ....