Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

un egal care inca imi mai da sperante la salvarea de la retrogradare
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

victorie in deplasare cu locul 4 si sunt la 3 pt de locul 1 si 2 de locul 3.sper ca si etapa viitoare sa castig desi am 4 suspendati.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

o mica victorie....inca o victorie maine...+ inca un transfer...si termin cu transferurile....sapt viitoare incepe alta poveste 8)
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

am castigat 1-0 acasa. Am urcat pe 4 dar tot la 5 puncte de locul 1 sunt. :roll:
Maine sper sa bat desi cred ca iar voi avea probleme. Apropo, au inceput sa mi se accidenteze titularii, crek ca o sa se lase cu demisii. :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
dardar_3

Post by dardar_3 »

IFK Bologna 1 - 9 Diavolo

Echipa creste de la meci la meci....:D 8)
Diavolo
sircos
Team President

Post by sircos »

dupa un inceput dezastruos (1 pct in 4 meciuri), echipa s-a redresat si a inregistrat 3 victorii consecutive. am ajuns pe locul 6 :)
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

io sunt tot pe 1 ... :shock: ma asteptam la mai mult de la divizia D dar na ... asta e :D am 4 puncte in fata locului 2 (fostul coleg de divizie E) si singurul egal care l-am facut a fost din cauza randomului ...
e drept ca e mai "chalenging" dar totusi ... :oops: tot pe locul 1 ... nu pot juca acasa cu echipa de pe locul 1 sa-mi vina bani multi :(
Viola

Post by Viola »

Am btut in deplasare cu 1-4 la echipa care a fost pe locul 3 :D si ma mentin in continuare pe locul 1 cu maximum de puncte :twisted: e adevarat ca in G
Revenit cu Vulturii Lugoj
unicool

Post by unicool »

4-2 acasa cu o echipa aflata pe loc retrogradabil si mi-am consolidat pozitia a doua care imi permite promovarea.sunt la 5 pt de locul 3 si luni am derby-ul cu locul 1 care e echipa retrogradata din D.nu stiu ce sanse am sa castig avand in vedere ca joc si la el acasa,dar vedem luni.oricum raman in grafic si dupa meciul urmator.D-ul incepe sa se vada din ce in ce mai clar. :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S:mai am o bucurie.....primii 2 marcatori ai ligii mele sunt de la mine din echipa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie lejera cu 3-1...cu jucatorii obositi....multumitor....m-am mai bagat in cupe amicale....sa vad ce iese :lol:
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 2-0 acasa dar nu cu cel mai bun 11 :P , mai departe pe locul 1 in G
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie cu ceva emotii, 3-1 in deplasare. Saptamana viitoare am meciuri destul de usoare, sper sa le castig pe toate. Mai am doar un derby in acest tur cu locul 2, in rest ar trebui sa castig tot. :wink: Asta daca nu mai apar surprize. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jully
Team President

Post by jully »

:lol: :lol: :lol: victorie cu contracandidatul principal 2-4 si chiar la el acasa '' l-am rupt '' cred ca nici nu se astepta s-o ia chiar asa ( sincer nici eu, ma gandeam sa scot macar un egal, am scos 100 pe linii ), merci pentru sfaturi lui viola, rood si celorlalti care mi-au dat sfaturi si i-am omis .
de acum mai am un hop mai mic si defilare,( pregatire pentru liga G)
bafta tuturor :lol: :lol: :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

dupa o serie de infrangeri ce parea ca nu se mai termina in sfarsit o victorie, din pacate in fatza singurului romanash care e cu mine in grupa. luni si marti am doua meciuri teoretic foarte usoare (cu ultimele 2 clasate ce au 1 respectiv 4 pct), iar miercuri daca castig in cupa (sper sa fie ultima victorie in cupa :roll: ) ajung la TS 100% dupa calculele mele. iar de joi sper sa ma bat de la egal la egal cu baietzii din liga mea si sa trag ptr un loc cat mai fruntash :wink: bafta tuturor
warchilde

Post by warchilde »

victorie dupa victorie si am ajuns pe locul 2 :D :D :D inca putin si locul 1 nu are cine sa mi-l ia :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”