bizone wrote:
felicitari kenny, ai fost cu o idee mai bun ca mine, ai avut 2 puncte in plus. Bafta mai departe si sper sa ne indepartam de zona ''nisipurilor miscatoare''
sa te inderpartezi...pt mine nu este o problema....dar unele meciuri le joc cu echipa a 2a...a 3-a...
bizone wrote:
felicitari kenny, ai fost cu o idee mai bun ca mine, ai avut 2 puncte in plus. Bafta mai departe si sper sa ne indepartam de zona ''nisipurilor miscatoare''
sa te inderpartezi...pt mine nu este o problema....dar unele meciuri le joc cu echipa a 2a...a 3-a...
asa deci, doar mie ai vrut sa-mi faci rau jucand cu prima echipa
na bun...atunci fa bine si bate-i pe aia care-s in spatele meu, nu de alta, dar sa pot folosi si eu echipa a doua, a treia Sa pot sta si eu mai linistit
Victorie in deplasare 1-2. Raman tot pe 4. Acusi urmeaza derbyurile ligii si sper sa profit de rezultatele lor si sa mai urc in clasament. Eu mai am doar un singur derby cu locul 2 acasa la mine, sper sa-l bat.
2-1 si is pe 2 in E....da nu vreau sa promovez....ca i-as face probleme lu kennyanu dak as promova....asa ca -l mai las ...sa se mai intareasca;))):D:))
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!