Greseala la salariu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

danoak
Assistant Manager

Greseala la salariu

Post by danoak »

Salut!

Din pacate la salariul unui jucator (si culmea unul de care eram multumit) am dat un zero in plus din greseala.

CE MA FAC ACUM? Ptr ca una la mana eu nu pot sa-l folosesc la salariu ala si probabil nu se va gasi nimeni sa-l cumpere (l-am pus pe lista de transferuri daca tot am sfeclit-o)
uv_46
Member of the Soccer Project Association

Re: Greseala la salariu

Post by uv_46 »

danoak wrote:Salut!

Din pacate la salariul unui jucator (si culmea unul de care eram multumit) am dat un zero in plus din greseala.

CE MA FAC ACUM? Ptr ca una la mana eu nu pot sa-l folosesc la salariu ala si probabil nu se va gasi nimeni sa-l cumpere (l-am pus pe lista de transferuri daca tot am sfeclit-o)
nu mai poti face nimic
Faur
Team President

Post by Faur »

Incearca sa scazi salariu cu 1000 (daca nu incearca cu mai putin) in fiecare zi ...asa vei ajunge la salariul dorit de tine.
Image ps:Image ImageImage
uv_46

Post by uv_46 »

Faur wrote:Incearca sa scazi salariu cu 1000 (daca nu incearca cu mai putin) in fiecare zi ...asa vei ajunge la salariul dorit de tine.
nu cred ca accepta jucatorul :-?
Faur
Team President

Post by Faur »

uv_46 wrote:
Faur wrote:Incearca sa scazi salariu cu 1000 (daca nu incearca cu mai putin) in fiecare zi ...asa vei ajunge la salariul dorit de tine.
nu cred ca accepta jucatorul :-?
Ba da o sa accepte daca tot scazi cu putin !

Si eu am avut un jocator de genu cu 19.000 salariu ... si l-am tot scazut pana pe la vreo 15.000 dupa vreo 4 zile ... dar dura prea mult si l-am vandut ... cu 1 M :)
Image ps:Image ImageImage
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Incearca sa-i renoiesti contractul,sa-i micsorezi salariul si sa maresti bonusul de semnare.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
bunicutzu

Post by bunicutzu »

apoi e cam slab si agresiv, foarte bine ca te scapi de el :D
danoak
Assistant Manager

Incercari

Post by danoak »

Salut!

Am incercat sa urmez sfatul cu micsoratul salariului in mod progrev (cate putin in fiecare zi).Jucatorul era pe lista de transferuri si avea moral 75. Dupa ce l-am scos de pe lista ca sa incerc faza cu micsoratul salariului moralul i-a ajuns la 38. SUPER TARE! Adio negocieri !

Asa ca sper ca are cineva nevoie de el:acum e disponibil gratis.

Respect!
Black_eagle

Post by Black_eagle »

daca te iei dupa oricine itzi zice ce-i trece prin cap. ideea cu bonusul de semnare era cea mai buna. am avut un portar la care i-am dat salariu 17000 pe o durata 3 ani. dupaia i-am dat un contract pe un singur sezon cu 1000 salariu si 250 k bonus de semnare.l-a acceptat fara nici o negociere.dupa un sezon l-am reinnoit pe 3 ani cu 2000 salar si nu mi-o mai cerut bonus.
Image
Image
danoak
Assistant Manager

Post by danoak »

Acum e cam tarziu.Ca sa incerc regenociere decenta treb sa aiba jucatorul un moral ridicat.

Oricum in mod normal (fara presiuni ) n-as aplica situatia asta.E ca si cum ai cumpara din nou jucatorul.Sau ma insel? Asta sa fie o solutie buna ptr mentinerea lotului si salarii mici ?
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

ce te chinui ma atat pt un jucator de 27 de ani....da-l draq...cumpara-ti unul tanar si fii mai atent si tu la cate 0-uri bagi la salariu....oricum puteai sa ii scazi de la 36.500 cat ii dadusei tu salariu...dar tre' sa sti mult si nu se merita...intre timp tu oricum pierdeai multi bani...nu are rost...baga-l gratis... oricum nu ti-l cumpara nimeni nici gratis :) rupe-i contractul si cumpara un jucator tanar...
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
warchilde

Post by warchilde »

Black_eagle wrote:daca te iei dupa oricine itzi zice ce-i trece prin cap. ideea cu bonusul de semnare era cea mai buna. am avut un portar la care i-am dat salariu 17000 pe o durata 3 ani. dupaia i-am dat un contract pe un singur sezon cu 1000 salariu si 250 k bonus de semnare.l-a acceptat fara nici o negociere.dupa un sezon l-am reinnoit pe 3 ani cu 2000 salar si nu mi-o mai cerut bonus.
cred ca tu ai facut asta mai demult...acum nu mai merge..am incercat-o eu acum pe un juc de-al meu care avea doar 14k salar...si nu a acceptat 1000 cu 250k bonus la semnatura
Black_eagle

Post by Black_eagle »

pai fa-l pe un singur an. mie mi-o mers. nu e asa de mult. sezonul trecut mi-o iesit .si da-i bonus de 350 k. garantez cala sfarsitul anului va semna prelungirea pe 3 ani si fara bonus dar cu acelasi salar. de fapt mie mi-o reusit
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

pe un singur an am incercat...cu bonus 250k...cu 350k...stai sa calculez daca mai renteaza :D
Daimon

Post by Daimon »

am inceercat si eu, nu a vrut, dar nu e nush ce afacere
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”