Greseala la salariu
Moderator: Romanian Moderators
Greseala la salariu
Salut!
Din pacate la salariul unui jucator (si culmea unul de care eram multumit) am dat un zero in plus din greseala.
CE MA FAC ACUM? Ptr ca una la mana eu nu pot sa-l folosesc la salariu ala si probabil nu se va gasi nimeni sa-l cumpere (l-am pus pe lista de transferuri daca tot am sfeclit-o)
Din pacate la salariul unui jucator (si culmea unul de care eram multumit) am dat un zero in plus din greseala.
CE MA FAC ACUM? Ptr ca una la mana eu nu pot sa-l folosesc la salariu ala si probabil nu se va gasi nimeni sa-l cumpere (l-am pus pe lista de transferuri daca tot am sfeclit-o)
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Greseala la salariu
nu mai poti face nimicdanoak wrote:Salut!
-
- Team President
Ba da o sa accepte daca tot scazi cu putin !uv_46 wrote:nu cred ca accepta jucatorulFaur wrote:Incearca sa scazi salariu cu 1000 (daca nu incearca cu mai putin) in fiecare zi ...asa vei ajunge la salariul dorit de tine.
Si eu am avut un jocator de genu cu 19.000 salariu ... si l-am tot scazut pana pe la vreo 15.000 dupa vreo 4 zile ... dar dura prea mult si l-am vandut ... cu 1 M

Incercari
Salut!
Am incercat sa urmez sfatul cu micsoratul salariului in mod progrev (cate putin in fiecare zi).Jucatorul era pe lista de transferuri si avea moral 75. Dupa ce l-am scos de pe lista ca sa incerc faza cu micsoratul salariului moralul i-a ajuns la 38. SUPER TARE! Adio negocieri !
Asa ca sper ca are cineva nevoie de el:acum e disponibil gratis.
Respect!
Am incercat sa urmez sfatul cu micsoratul salariului in mod progrev (cate putin in fiecare zi).Jucatorul era pe lista de transferuri si avea moral 75. Dupa ce l-am scos de pe lista ca sa incerc faza cu micsoratul salariului moralul i-a ajuns la 38. SUPER TARE! Adio negocieri !
Asa ca sper ca are cineva nevoie de el:acum e disponibil gratis.
Respect!
-
daca te iei dupa oricine itzi zice ce-i trece prin cap. ideea cu bonusul de semnare era cea mai buna. am avut un portar la care i-am dat salariu 17000 pe o durata 3 ani. dupaia i-am dat un contract pe un singur sezon cu 1000 salariu si 250 k bonus de semnare.l-a acceptat fara nici o negociere.dupa un sezon l-am reinnoit pe 3 ani cu 2000 salar si nu mi-o mai cerut bonus.

ce te chinui ma atat pt un jucator de 27 de ani....da-l draq...cumpara-ti unul tanar si fii mai atent si tu la cate 0-uri bagi la salariu....oricum puteai sa ii scazi de la 36.500 cat ii dadusei tu salariu...dar tre' sa sti mult si nu se merita...intre timp tu oricum pierdeai multi bani...nu are rost...baga-l gratis... oricum nu ti-l cumpara nimeni nici gratis
rupe-i contractul si cumpara un jucator tanar...

Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
cred ca tu ai facut asta mai demult...acum nu mai merge..am incercat-o eu acum pe un juc de-al meu care avea doar 14k salar...si nu a acceptat 1000 cu 250k bonus la semnaturaBlack_eagle wrote:daca te iei dupa oricine itzi zice ce-i trece prin cap. ideea cu bonusul de semnare era cea mai buna. am avut un portar la care i-am dat salariu 17000 pe o durata 3 ani. dupaia i-am dat un contract pe un singur sezon cu 1000 salariu si 250 k bonus de semnare.l-a acceptat fara nici o negociere.dupa un sezon l-am reinnoit pe 3 ani cu 2000 salar si nu mi-o mai cerut bonus.
-