dati si voi o parere de tactica pt mine pls

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
barosanu
Team Manager

dati si voi o parere de tactica pt mine pls

Post by barosanu »

the reds united cu aceasta echipa urmeaza sa ma duelez joi
eu sunt de parere ca jucand un 4 3 3 mingi lungi si cu o agres 50(arbitru are 70) 100 atac banuiesc si sper din tot sufletul sa pot sa il bat fara griji,
omu joaca 3 4 3 loveste si goneste mai mereu pt ca are portar de 70 perf si pt pt ca are numai 3 fundasi care sa ii scoata peste 60, ideea e ca atacul i a imbatranit tot, si acum mai are un singur atacant rf cred 31 ani dar obosit dest de mult si nici ala nu i mai scoate perf.....faza e ca omu e neinvins :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: plm e aiurea ca e neinvins da..si d aia mi e si frica

v as ruga sa va uitati si voi sau bazat pe ce am scris aici sa va dati cu parerea dc e mai bine sa joc altfel decat 4 3 3 mingi lungi

echiap si managerul meu se num barosanu
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

Pai m-am uitat la tine un pic :P
De ce nu joci si tu 3-4-3 si loveste si goneste :?: pt ca am vazut ca doi mijlocasi CM ar putea scoate mai mult decat doi fundasi CB.
Un sfat ar fi sa joci azi ultimul meci cu echipa cu care vrei sa joci impotriva lui joi si miercuri sa nu joci nici un meci si astfel ai putea sa ai toti jucatorii joi dimineata cu 100% moral si fittnes.
Asta e doar parerea mea poate mai sar cu idei si cei mai batrani (experimentati)
:P
Revenit cu Vulturii Lugoj
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

deja i am pus sa joace la ora 18, acum sa vedem...poate mai joaca cativa din ei maien la 10 sau azi la 22...sper sa treaca si asta si sa promovez dreq si eu ca m am saturat de divizia g (cred ca altfel ar urma al 4 lea sezon in g :((( )
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 20 loc 2 in F139
jully
Team President

Post by jully »

barosanu wrote:...sper sa treaca si asta si sa promovez dreq si eu ca m am saturat de divizia g (cred ca altfel ar urma al 4 lea sezon in g :((( )
HO, HO, HO, ... deja ai barba pana la buric barosane ( 3 sezoane in H si 3 in G ) ? :( :roll:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Faur
Team President

Post by Faur »

jully wrote:
barosanu wrote:...sper sa treaca si asta si sa promovez dreq si eu ca m am saturat de divizia g (cred ca altfel ar urma al 4 lea sezon in g :((( )
HO, HO, HO, ... deja ai barba pana la buric barosane ( 3 sezoane in H si 3 in G ) ? :( :roll:
WoooooW :shock: tu esti exemplu negativ "Asa nu" :lol:
Image ps:Image ImageImage
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

sa fim serios, 2 sezoane in h am fost numai in vacanta:)) nu m am ocupat de loc de ei
al trilea m am ocupat si am promovat direct
apoi in e o poveste lunga prima ora am pierdut din cauza ca am avut mai emreu accidentati aiurea si sincer nici nu ma puneam cu cei care picaserta peste mine din f, fara sa mmai vb ca am vrut sa vand petardele de jucatori cu bani multi asa ca nu mi am dat tinerii, am vandut f f multi odata asa ca am pierdut pozitii bune in top pe motiv de spirit 0, iar in sezonul 2 am pierdut la mustata tinminte, eram ceva de genu la 1 pct de cel ce a fost loc 2....asa ca sa vedem de acum in colo cand ma tin de echipa, sa vedem acum unde ma mai "impotmolesc" =))

nu mai tin bine minte ordinea dar odata a fost din cauza transferurilor facute in mijlocul sezonului caci vroiam jucatori noi , iar odata am pierdut p seama punctajului parca
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 20 loc 2 in F139
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”