Poti ajunge in A fara sa fi membru SPFA?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
Poti ajunge in A fara sa fi membru SPFA?
Vreau si eu pareri de la cei care poate s-au lovit de asa ceva.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Poti ajunge in A fara sa fi membru SPFA?
normal ca poti si fara SPFA. SPFA iti ofera doar niste optiuni in plus dar doar atata, nu are nici o trteaba cu valoarea echipei, daca echipa ta are valoare de A, va fi in Acatalinfir wrote:Vreau si eu pareri de la cei care poate s-au lovit de asa ceva.
Susþinând SoccerProject financiar, managerii devin (virtual) membri ai Asociaþiei de Fotbal SoccerProject. Aceºti manageri au acces la niºte opþiuni de joc în plus. Echipele lor NU VOR AVEA performanþe mai bune deci managerii care nu dau bani au aceleaºi ºanse sã ajungã în top.
Bannere
Statistici
Organizarea cupelor amicale
Porecle
Cabinet trofee
Vacanþe
Raportul E-Meci
Favorite
Participarea în cupe
Selecþiile iniþiale
Numerele
Anunþurile de presã
Guestbook
Reminder
Last edited by Kosmin on Fri Sep 28, 2007 10:20 am, edited 1 time in total.
Re: Poti ajunge in A fara sa fi membru SPFA?
din cate vad eu The cheathunters, SLB Carcavelos, Sk Beveren, Kauno grybai si GloryBuffalos (toate echipe din prima divizie) nu au SPFA. deci se poatecatalinfir wrote:Vreau si eu pareri de la cei care poate s-au lovit de asa ceva.

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
- Coach
Teoretic stiu ca poti ajunge ideea este daca poti fi dezavantajat. Daca vreunul din managerii romani care nu a fost membru SPFA a simtit ca fost dezavantajat si cum.
Am vazut ca sunt manageri in A care nu sunt membrii SPFA dar nu stiu daca au fost inainte
Am vazut ca sunt manageri in A care nu sunt membrii SPFA dar nu stiu daca au fost inainte
sezonul 23 - locul ? in D2
sezonul 22 - locul 4 in D2
sezonul 21 - locul 1 in E5
sezonul 20 - locul 6 in E5
sezonul 19 - locul 1 in F15
sezonul 22 - locul 4 in D2
sezonul 21 - locul 1 in E5
sezonul 20 - locul 6 in E5
sezonul 19 - locul 1 in F15
-
- Member of the Soccer Project Association
si eu am avut multe sezoane fara, doar de prin februarie-martie mi-am facut SPFA. si am promovat bine merci. toate facilitatile SPFA nu influenteaza valoarea echipei/calitatile jucatorilor/meciurile samd. deci cei care au spfa nu sunt avantajati din aceste puncte de vedere. din punctul meu de vedere spfa foloseste doar pentru cupele amicale, ca poti participa in 9 deodata fata de 5 in cazul nonSPFA. in rest ... poate la cei mai falosi sa li se vada vitrina de trofee. asta are avantaje dar si dezavantaje