ce se intampla?
Moderator: Romanian Moderators
ce se intampla?
ce se intampla?incerc sa intru in SP si zice k se simuleaza meciurile.la ora asta?pai pan' acum la 7 se terminau meciurile din liga de simulat.
-
- Member of the Soccer Project Association
Si eu mi-am setat de ieri, am avut o premonitie, chiar m-am gandit ca poate se intampla ceva, si uite ca s-a intamplat. Nu-mi place dar asta e.bunicutzu wrote:eu mi-am setat primele 2 meciuri de dupa asta de liga. dar cei care nu si-au setat ... nasol sa incepi sezonul asa.
Am setat meciurile pe ziua de azi.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
-
Cred ca o sa-mi activez si eu optiunea asta, sa-mi trimita rezultatul pe mail.bunicutzu wrote:eu stau cu mail-ul deschis sa vad cand imi vine mail cu rezultatul. atunci teoretic e gata simularea.

Manager: cyp
-
se poate
l-oi fi batut pe Lion ala si s-or fi hotarat sa resimuleze pana pierd
si asa mi-a zis sefu' ca daca n-ar fi vazut n-ar fi crezut ca se poate sa ajungi din H in B fara sa stai defel in nicio liga pana atunci 
se pun acum sa-mi accidenteze jucatorii sau sa le dea rosii ca in primul meci din sezonul trecut

se pun acum sa-mi accidenteze jucatorii sau sa le dea rosii ca in primul meci din sezonul trecut

daca i-as aparea in vis ala ar insemna cosmar pt el.....mi-as dori sa fiu un fel de freddy kruger pt el:bunicutzu wrote:n-avem numarul lui de ciololar. poate unicool sa-i apara in vis

Last edited by unicooll on Mon Oct 15, 2007 8:30 am, edited 1 time in total.