jucatori maximizati

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
nyku
Fan

jucatori maximizati

Post by nyku »

Ce ma fac ,ca 90% din jucatorii mei sint maximizati si nu mai creste calitatea echipei....??????? sint mai nou,deci va rog dati-mi un sfat bun........
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

poi, ii pastrezi pe cei buni si ii vinzi pe cei slabi :D :D
Black_eagle

Post by Black_eagle »

cu banii luatzi cumperi ori jucatori mai buni ori tineri de centre de tineret (hyper modern daca se poate) care cand cresc au sanse mai mari sa ajunga jucatori buni
Image
Image
kennyanu

Re: jucatori maximizati

Post by kennyanu »

nyku wrote:Ce ma fac ,ca 90% din jucatorii mei sint maximizati si nu mai creste calitatea echipei....??????? sint mai nou,deci va rog dati-mi un sfat bun........
dc ai vrea sa iti creasca calitatea?

dak vrei sa creasca echipa vinde din jucatorii mai slabi si cumpara cv mai bun pe posturile deficitare
Revenit :)
Faur
Team President

Post by Faur »

Pentru mine calitatea echipei chiar nu conteaza ,nici nu mai stiu cat e.

Inportant e ca sa ai jucatori buni care sa joace la nivelul lor maxim.

________________________________________________________________________________________________

Am vazut cativa noobi din G care vindeau jucatori de la tineret pe bani de nimic doar pentru ca le scadea calitatea echipei. :roll:
Image ps:Image ImageImage
warchilde

Post by warchilde »

eu ma chinui sa o am cat mai mica si el vrea sa aiba ditamai calitatea :lol: :lol:
nyku
Fan

Post by nyku »

in fine,am inteles care e treaba cu calitatea,dar daca nu se mai antreneaza jucatorii(adica nu mai au skiluri care sa le creasca) banui ca nu e bine.... si voiam sa stiu ce se face in asemenea conditii....credeam ca trebuie sa ai tot timpul jucatori de antrenat
warchilde

Post by warchilde »

poi trb sa ai tot timpul jucatori de antrenat...dar acestia sa fie juc de rezerva sau din echipa a treia.. juc din prima echipa e bine sa fie antrenati la max, daca ai obiective indraznete, bineinteles :wink:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

nyku wrote:in fine,am inteles care e treaba cu calitatea,dar daca nu se mai antreneaza jucatorii(adica nu mai au skiluri care sa le creasca) banui ca nu e bine.... si voiam sa stiu ce se face in asemenea conditii....credeam ca trebuie sa ai tot timpul jucatori de antrenat
Moshule, eu sunt negustor, daca vrei sa vinzi ceva , ma poti contacta personal. Eu caut CB-uri si CM-uri ...
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”