Ghinion

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Susanu`
Team Manager

Ghinion

Post by Susanu` »

am preluat echipa asta acum 2 sezoane..primul sezon am atins pozitia 3 mi sa parut foarte bine pentru inceput...al 2lea sezon tot pozitia 3 nah..gandeam pozitiv si ma gandeam ca mai am un sezon la dispozitie sami fac lotul mai puternic...am adus ce jucatori am putut si sezonu asta tot pe 3 is..nu mai stiu ce sa fac...:-s...nu prea am bani..in ce ar trebui sa investesc? am centrul de tineret profesiost dar nam primit nici un jucator de la tineret si am schimbat coordonatorul..in cetrul ar trebui sa investesc? zicetimi unu ce sa fac pls...
Echipa Fc`Manchester
Manager:Susanu`
Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

pai inseamna ca ai facut investiti nu prea bune(intelege transferuri) , sper sa fi invatat din ele. Investeste in locuri la stadion ca pot aduce multi bani, tu ai 5000 de locuri dar baza fanilor peste 12000. Daca ai rabdare 2-3 sezoane poti construi o echipa frumoasa. Daca cumperi jucatori plafonati vezi sa fie mai buni ca cei pe care ii ai in rest cumpara doar tineret de la centru
Revenit cu Vulturii Lugoj
mosmartin

Post by mosmartin »

Locuri la stadion nu sunt investitii.
Nu merita bagat decat maxim 5% din buget/venituri in stadion.

Daca ai skilluri atunci cea mai buna investitie pentru bani sunt jucatorii. :idea: :idea:
Viola

Post by Viola »

asta depinde de cum gandeste fiecare jocul.
crezi ca nu merita sa bagi in stadion, eu in momentul de fata la un meci de acasa scot peste 200000 numai din bilete si asta nu cred ca e de neglijat :D
mosmartin

Post by mosmartin »

Normal, fiecare isi face singur strategia.

Personal nu mi se pare deloc rentabil marirea capacitatilor stadionului. Cum am mai spus, doar 5% din profit/venit/buget voi aloca stadionului.

Mai bine investesc banii astia in jucatori si astfel creste bugetul. :lol: :lol:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

perfect d acord cu tn mosmartin ;) e clar jucatori buni cupe multe cash multi :))
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

eu i-l sustin pe viola, daca ai stadion mare si joci meciuri acasa nici nu mai e nevoie sa castigi si banii vin sigur !!! Si inca ceva mosmartine, investitia in stadion e o investitie care iti ramane si peste 500 de sezoane si e chiar o investitie pe termen lung, dar pe un jucator tanar, dai o carutza de bani si cate sezoane joci cu el ?
Viola

Post by Viola »

mai crazy incepe sa imi placa de tine, te-ai lovit la cap cumva de incepi sa vorbesti si lucruri destepte :?: :lol: :lol: :lol:
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

nu sunt de acord.. la inceput trebuie sa te ocupi de jucatori.. sa cumperi ce gasesti mai ieftin (100-200 k) ca o sai vinzi cu cel putin 500 k asa ca.. asta e cea mai buna strategie pt inceput (parerea mea) apoi cumperi jucatori din ce in ce mai buni si mai scumpi.. si ce nu iti place scoti la vanzare.. eu am mers cu 4 k locuri pana cand am promovat din E in D cand salariile au crescut si nu mai faceam fata la raportul bani din bilete/salarii
PS: cine vrea poate sa caute un post de al meu in care am mai explicat odata aceasta "metoda"
jully
Team President

Post by jully »

sau daca investiti in stadion fara o baza de fani va luati o mare teapa , mai ales ca in ligile inferioare nu o sa aveti stadionul plin decat in derby-uri chiar si cu fani.
eu am investit in 2000 de locuri pe sezon si am ajuns acum la 10.000 cu o baza de fani de aproape 20.000 si va spun ca erau de ajuns si doar 1000 de locuri pe sezon
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
warchilde

Post by warchilde »

daca vrei sa faci bani stadionul e cea mai proasta investitie posibila.
banii se fac din transferuri, nu din stadion
Viola

Post by Viola »

da asta dupa ce stii ce transferuri sa faci dar unul la inceput va lua o gramada de tepe pana invata ce transferuri sa faca.
stadionul e o investitie care nu dispare sau inbatraneste oricum eu mentin locurile cu 1000 -2000 sub baza fanilor.
dar fiecare cu tactica lui nu zic ca a mea e mai buna sau ca alta este gresita eu am prezentat doar cum procedez eu.
inseamna ca si bunucitzu a tot luat tapa ca a investit in stadion nu?
warchilde

Post by warchilde »

eu am zis tactica cea mai buna de facut bani...daca vrei sa faci echipa iti trb si stadion, ca trb sa le poti plati salariile.
si ma gandesc, el fiind in al treilea sezon, ar cam trb sa shtie ce transferuri sa faca.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

apoi cum credeti fiecare. eu intotdeauna am tinut stadionul aproape de baza fanilor. e drept ca daca ai stadion mic poti pune bilet mai mare ... dar nu oricat de mare. si banii din bilete nu vin la fel la multe locuri sau putine locuri.
in momentul in care ai jucatori multi, si centru de tineret ... nu trebuie sa cumperi mult, doar sa vinzi mult. si stadion ... din ce ramane.
mosmartin

Post by mosmartin »

Fiecare cu strategia lui pana la urma, eu mi-am facut niste calcule si am vazut ca nu e rentabil.
Din acest motiv probabil ca nici nu voi trece peste 20mii la capacitatea stadionului. :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”