ce sa fac....?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
nihilist
Team Manager

ce sa fac....?

Post by nihilist »

problema sta in felul urmator: am un coordonator de tineret argentinian la 100%. de cand il am au venit toti tineri(parca 5). problema e ca niciunul nu pare a fi superstar. ajung cam in jur de 80..82. azi mi-a venit un portar cu agr. mica si cred ca mai bine il vand decat sa incerc sa-l antrenez(asa iau 3M....daca-l antrenez poate iau 1M) oare sa-l schimb? mi-e teama ca n-o sa mai vina deloc.
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

eu n-ash vinde portarul. daca o sa fie macar de 80% poti scoate minim 4M.

din cate stiu e random chestia cu jucatorii care vin de la tineret.. asa ca nu stiu in ce masura are rost sa schimbi coordonatorul...
warchilde

Post by warchilde »

daca iti vin, nu prea are rost sa il schimbi cred....
eu il schimb doar daca da rateuri la foc automat
bunicutzu

Post by bunicutzu »

are omu' dreptate intr-un fel. eu de ceva vreme am un roman, care cred ca nu a dat nici un rateu. am multi, cred ca peste 10 tineri veniti consecutiv. insa nici unul nu a trecut de 80-82. si e ciudat ...
asa ca si eu am dilema asta ... chiar am scos la vanzare cb-ul ce mi-a venit ultima data
warchilde

Post by warchilde »

haha, eu l-am dat afara pe primul meu coordonator ca imi dadea numai SW. I-am zis sa se duca dreaq ca e depasit de timpuri :lol: :lol: :lol:
Skulder

Post by Skulder »

eu ?i schimb mereu dar degeaba in ultimul timp mi-au venit 2 RB unul chiar ieri sunt curios sa vad daca e la fel de varza ca celalalt :),un SW care i-am dat fire,1 Gk care pare cel mai promitator ,un RF care am avut norok ca l-am dat cu 1,8 M dar nu am mai stat sa se maxase la altceva dupa ce la shooting se maxaze la 66 % :( si a mai fost unul care nu a fost indeajuns de bun sa-l pastrez in echipa deci total dezastru :(
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”