de ce vine asha greu jucatori de la tineret
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
de ce vine asha greu jucatori de la tineret
eu am centru de tineret Hiper-modern de prin septembrie terminat shy de atunci pana akum mi-a venit un jucator pe data de 16 septembrie shy un jucator pe data de 18 octombrie .Nu vin cam greu jucatori de tineret
-
- Team Board Member
Deci sa inteleg k dk imi baga textul cu "nu a fost suficient de bun pt echipa mare" nu primesc nimik dar se pune la socoteala????

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul
Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta

-
- Member of the Soccer Project Association
mie 1 octombrie - si acum 4 decembrieBlack_eagle wrote:al meu maine trebuie sa vina(ultimu mi-o venit pe 6 noiembrie). sper ca nu intarzie ca intru peste ei in baza de juniori si-l iau de urechi la echipa.

19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
-
azi 6 decembrie o venit junioru( doamne ce coordonator am prins). al treilea jucator e la fel de bun ca ceilaltidoi e un CF cu 21 agresivitate 90 calitate ascunsa. acum poate sa-mi dea 10 rateuri, dupa astia 3, m-am convins ca-i cel mai bun coordonator din SP( primul fusese un CB u 70 agresivitate si 94 calitate ascunsa , al doilea un portar cu 31 agresivitate si 88 calitate ascunsa)Black_eagle wrote:al meu maine trebuie sa vina(ultimu mi-o venit pe 6 noiembrie). sper ca nu intarzie ca intru peste ei in baza de juniori si-l iau de urechi la echipa.
Edit. sa vad cum merge hypermodernu ca am auzit lucruri ingrijoratoare
Last edited by Black_eagle on Thu Dec 06, 2007 10:05 am, edited 1 time in total.

-
Se poate si mai bineBlack_eagle wrote:azi 6 decembrie o venit junioru( doamne ce coordonator am prins). al treilea jucator e la fel de bun ca ceilaltidoi e un CF cu 21 agresivitate 90 calitate ascunsa. acum poate sa-mi dea 10 rateuri, dupa astia 3, m-am convins ca-i cel mai bun coordonator din SPBlack_eagle wrote:al meu maine trebuie sa vina(ultimu mi-o venit pe 6 noiembrie). sper ca nu intarzie ca intru peste ei in baza de juniori si-l iau de urechi la echipa.
Un alt exemplu de coordonator bun e al meu.
Pierd exact 3 jucatori din 9. Eu zic ca e foarte bine.
Si nu pot spune ca nu am avut jucatori buni, vo 5 peste 84%. Pacat ca majoritatea au fost RF.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
@cercel sa-mi tii mie un RF din ala daca iti mai vin asa.
Personal imi place coordonatorul lui Bizone, i-a dat niste jucatori foarte buni.
Aia care au trecut pe la mine au fost toti prastie, am vandut tot ce mi-a dat, unul chiar l-am concediat a doua zi. Sper sa nu ajung si eu ca oprescu sa promovez in A si sa zic ca n-am avut unul sa treaca de 85%.

Personal imi place coordonatorul lui Bizone, i-a dat niste jucatori foarte buni.
Aia care au trecut pe la mine au fost toti prastie, am vandut tot ce mi-a dat, unul chiar l-am concediat a doua zi. Sper sa nu ajung si eu ca oprescu sa promovez in A si sa zic ca n-am avut unul sa treaca de 85%.

-
Si mie mi-a dat dar i-am vandut ca eram noob, apoi au venit multi RF 3 la numar. Inca mai suspin dupa un CM de 85% cu agresivitate 1%.mosmartin wrote:@cercel sa-mi tii mie un RF din ala daca iti mai vin asa.![]()
![]()

Manager: cyp