:)

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

oprescu
Team Manager

:)

Post by oprescu »

Va salut oameni buni dupa o pauza de o saptamina in care nu am intrat pe echipa.

Subiectul acestui topic este un mesaj pe care l-am primit in perioada in care am fost inactiv, si anume:

"Ba fac pariu

ca spiritul eckipei tale e varza ca daca nu ai avea o ekipa mai taredar daca faci multe transfere nu neparat ai suces fa putzine si bune eu abia am intrat in joc si deja stiu multe dar pacat ca nu cresc jucatori prea mult numa uni
sper ca daca rtrogradezi sa promovezi iara succes si9 ai grija de spirtul eckipei si satisfactzi fanilor incerca la fiecare meci jucatori sa fie cat mai odihnitzi sa scota nota buna joaca 3-4-3 cu pase si stil 80 o sa ai numa succes jur ii ce mai tare tactica si stilu 80 potzi sal batzi pe unu care are ekipa mai tare jucatroi punei si pe ei la ordin individual pe mislocasi altruism cf libero etc daca vrei chesti tactci prosti zimi mie ca tzi le stiu pe toate"

Nu vreau comentarii acide...ci l-am pus doar sa va fac sa zimbiti....eu am zimbit ! :lol:
Fiat Lux !
vyruskill
Team President

Re: :)

Post by vyruskill »

oprescu wrote:Va salut oameni buni dupa o pauza de o saptamina in care nu am intrat pe echipa.

Subiectul acestui topic este un mesaj pe care l-am primit in perioada in care am fost inactiv, si anume:

"Ba fac pariu

ca spiritul eckipei tale e varza ca daca nu ai avea o ekipa mai taredar daca faci multe transfere nu neparat ai suces fa putzine si bune eu abia am intrat in joc si deja stiu multe dar pacat ca nu cresc jucatori prea mult numa uni
sper ca daca rtrogradezi sa promovezi iara succes si9 ai grija de spirtul eckipei si satisfactzi fanilor incerca la fiecare meci jucatori sa fie cat mai odihnitzi sa scota nota buna joaca 3-4-3 cu pase si stil 80 o sa ai numa succes jur ii ce mai tare tactica si stilu 80 potzi sal batzi pe unu care are ekipa mai tare jucatroi punei si pe ei la ordin individual pe mislocasi altruism cf libero etc daca vrei chesti tactci prosti zimi mie ca tzi le stiu pe toate"

Nu vreau comentarii acide...ci l-am pus doar sa va fac sa zimbiti....eu am zimbit ! :lol:
eu nu ma pot abtine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mdea.. si cand dai pe o echipa scrie clar acolo de cand esti manager:)) da ce sai faci.. romanii sunt saritori :).. eu am primit ieri un mesaj cel putin ciudat:))

Code: Select all

1 Dec (19:12)  
  you are a fucking sadist!!!! 
mam uitat la echipa lui si nu vad nimic in comun cu a mea.. dar in fine ce sa le faci daca doar la atat ii duce capu'..
PS: Sry pt limbaj dar exact aceste 4-5 cuvinte le-am primit.. mari si late.. daca e ceva in neregula rog a fi modifica de catre un mod
LE: Tipul e pe 2 in E
Last edited by Spawn_9 on Sun Dec 02, 2007 9:07 pm, edited 1 time in total.
bregovicion82
Coach

Post by bregovicion82 »

... pariez ca e in H de vreo doua saptamini...
si ce e mai rau e ca nici pe la scoala nu a mai dat cam de mult...
:))))
warchilde

Post by warchilde »

comentarii acide pe naiba...tu vrei sa murim de ras aici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
roby_ionut
Team Manager

Post by roby_ionut »

da lasati mai omu in pace...nu vedeti ca a zis ca stie mai multe ca oprescu care e in A;) :lol: :lol: :lol:
hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)

http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

bregovicion82 wrote:... pariez ca e in H de vreo doua saptamini...
si ce e mai rau e ca nici pe la scoala nu a mai dat cam de mult...
:))))
ce treaba are scoala cu acel mesaj?
Tito
Team President

Post by Tito »

in concluzie, mislocasii fac diferenta, chiar si in divizia A :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

lol :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D . senzational :D :D :D :D :D :D :D :D
Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

el se crede pe hattrik :)
Revenit :)
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu am ras cu lacrimi nu doar am zambit.

I-as cere si eu niste sfaturi ca am mici nedumeriri in legatura cu jocul si cred ca e singurul care le stie. :shock: :lol: :lol:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Super tare oprescule... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Concluzia: Nu mai fa mestere atatea transferuri ca ai teamspiritul mic si te duci la vale... :D :D :D :D ....
Diavolo
Faur
Team President

Post by Faur »

Asa zambesc de mor de ras :lol: :lol: :lol:
Image ps:Image ImageImage
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Revin doar cu o mica completare : Este din H si manager de la inceputul lui octombrie. Are aproape un sezon intreg la activ.
In fine...omul poate a fost bine intentionat si ar trebui sa apreciem straduinta de a scrie 5 rinduri.
Last edited by oprescu on Mon Dec 03, 2007 10:35 pm, edited 1 time in total.
Fiat Lux !
warchilde

Post by warchilde »

bine intentionat????? unul din H sa ii scrie asa ceva unuia din A.....daca a fost bine intentionat inseamna ca e prost de impunge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”