Am o intrebare nu am pe stadion nici 1 panou Sanmax Consultancy BVBA
iar k sa pot pune apare doar 1. ... dc? ? eu stiam k sunt 2 ... asa au fost mereu pana aqu ... asta se intampla si la voi sau doar la mn ?? :-s
ah, stiu. n-am zis ca ar fi o afacere, ca nu e chiar deloc. dar vorbeau baietii de reclamele sanmax. eu am avantaju de a avea 17 panouri, asa ca nu ma deranjeaza astea pe termen lung, macar am bani multi deodata in cont.
Daimon wrote:ah, stiu. n-am zis ca ar fi o afacere, ca nu e chiar deloc. dar vorbeau baietii de reclamele sanmax. eu am avantaju de a avea 17 panouri, asa ca nu ma deranjeaza astea pe termen lung, macar am bani multi deodata in cont.
Pai tie nu ti-ar conveni ca la ... o reclama ce tine 7-8 zile sa ai peste 120k bani ?
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
de ce baga reclame si tot felul de prostii jos pe pagina ? uneori alea mi se incarca cel mai greu... inseamna ca pe viitor site-ul va fi plin de chestii dinastea!
nu stiu ce se intampla, dar de 2 saptamani la reclame e varza am 4 panouri libere, gasesc doar 2 panouri si alea pe cate 30-40 de zile...si chestia asta zi de zi se intampla.
bizone wrote:nu stiu ce se intampla, dar de 2 saptamani la reclame e varza am 4 panouri libere, gasesc doar 2 panouri si alea pe cate 30-40 de zile...si chestia asta zi de zi se intampla.
la fel e si la mine. dar reusesc sa le umplu. iau pe maxim 12 zile si pana acu nu am avut mai mult de 3 libere .si la intrebarea despre sanmax http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=109116
in caz de nu stiti engleza mai pe scurt. gata. de-acum numa cate un sanmax ..nu e nici un bug. eee... prea va-ti invatzat la bani i cum se descurca Sjarel sa atraga reclame..poate altadata o sa fie si 3