cum renunt la ofertele facute?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Chrislord
Assistant Coach

cum renunt la ofertele facute?

Post by Chrislord »

In primul rand imi cer scuze daca s-a mai scris despre acest subiect, dar am stat vreo 2 ore sa caut prin forum despre acest lucru si nu am gasit. Daca exista, rog un link.
Intrebarea mea este: Am cea mai mare oferta de transfer dar vreau sa renunt la ea. Mi se spune ca nu pot deoarece e cea mai mare. Nu mi se pare normal, inca nu l-am achizitionat. Ce pot sa fac?
I am , You Know I am
dardar_3
Member of the Soccer Project Association

Post by dardar_3 »

Tot ce poti face e sa te rogi sa faca cineva o oferta mai mare ca a ta... apoi ii poti da cancel..

Daca nu se va intampla asta pana ce jucatorului ii trece termenul de sedere pe lista de transfer... booom... si l-ai luat.... :roll:

De-acum inainte gandeste-te de doua ori inainte sa faci o oferta... ;)
Last edited by dardar_3 on Mon Dec 17, 2007 10:39 am, edited 1 time in total.
Diavolo
Chrislord
Assistant Coach

Post by Chrislord »

merci mult, am observat. Deci e singura solutie. Nasol. Nu mi se pare foarte normal, atat vreme cat nu a semnat,dar o sa fiu mai atent pe viitor. :cry:
I am , You Know I am
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

pai tu ai inaintat o oferta.. ai "semnato" deci oferta ta a fost trimisa clubului.. ce poti face acuma tu? te duci la club si o dai la intors.. ca stai.. defapt nu am semnat eu etc.. bine.. asta zic si eu asa.. dar mi se apre normal.. atata timp cat tu ai cea mai mare oferta sa nu o poti anula.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”