am si eu o intrebare ?
dupa un meci dde liga platesti salarile tuturor jucatorilor sau numai a celor care joaca si a calor de pe banca
nu stiu de ce dar eu platesc 70000 salari dupa un meci de liga( de cand a inceput campionatul asta ) iar suma salarilor tuturor jucatorilor mei nu trece de 60.000
salari
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
deci platesti salariile la absolut toti jucatorii pe care ii ai in echipa.......bonusurile de victorie le platesti doar celor ce joaca plus cele 5 rezerve.....asda daca e victorie...daca pierzi platesti numai salariile.....acelasi lucru l-a spus si bunicutzu,dar am incercat sa fiu un pic mai explicit.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
cu placere atat din partea mea cat si a bunicului......trebuie sa fii chiar foarte atent la salarii pentru ca salariile sunt cele care te falimenteaza mai repede decat orice altceva.piterpan wrote:mersi mult pt clarificarii
nu stiam ca platesti salariile pt toti jucatori
inseamana ca trebuie sa fiu mai atent de acum inainte cu acest aspect
inca o data mersi
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"