salari

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
piterpan
Coach

salari

Post by piterpan »

am si eu o intrebare ?
dupa un meci dde liga platesti salarile tuturor jucatorilor sau numai a celor care joaca si a calor de pe banca
nu stiu de ce dar eu platesc 70000 salari dupa un meci de liga( de cand a inceput campionatul asta ) iar suma salarilor tuturor jucatorilor mei nu trece de 60.000
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

pai ia fa un copy paste cu incasarile/cheltuielile de la un meci

In meciul de liga se platesc toate salariile + bonusurile de victorie pentru cei 16 de pe foaia de joc (in caz de victorie, bineinteles).
unicool

Post by unicool »

deci platesti salariile la absolut toti jucatorii pe care ii ai in echipa.......bonusurile de victorie le platesti doar celor ce joaca plus cele 5 rezerve.....asda daca e victorie...daca pierzi platesti numai salariile.....acelasi lucru l-a spus si bunicutzu,dar am incercat sa fiu un pic mai explicit. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
piterpan
Coach

Post by piterpan »

mersi mult pt clarificarii
nu stiam ca platesti salariile pt toti jucatori
inseamana ca trebuie sa fiu mai atent de acum inainte cu acest aspect
inca o data mersi
unicool

Post by unicool »

piterpan wrote:mersi mult pt clarificarii
nu stiam ca platesti salariile pt toti jucatori
inseamana ca trebuie sa fiu mai atent de acum inainte cu acest aspect
inca o data mersi
cu placere atat din partea mea cat si a bunicului......trebuie sa fii chiar foarte atent la salarii pentru ca salariile sunt cele care te falimenteaza mai repede decat orice altceva.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”