Imprumut
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Pe o perioada scurta e mai bine
fiindca se termina mai repede imprumutul de dat...dar vei da mai mult pe saptamana... iar daca alegi 5% vei plati mai putin pe saptamana dar va dura foarte foarte mult timp pana ce vei returna banii...
Eu iti recomand sa dai acolo la 15% dar acum ramane si la latura ta sa alegi

Eu iti recomand sa dai acolo la 15% dar acum ramane si la latura ta sa alegi

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
- Team Board Member
-
la 2,5 milioane imprumutati pe perioada maxima la 15% dobanda platesti fix 53.241 euro pe saptamana....bani care ii poti scoate din amicale cu usurinta.sharky1990 wrote:iar pe cea lunga dai aproximativ 48-50e saptamanal
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team Board Member
Re: Imprumut
Cel mai bine e sa procedezi ca "un roman" adevarat , adica : ia suma maxima pe perioada maxima si astfel nu vei simti la buzunar !Jamaiqa wrote:Vreau sa imprumut banisi nush ce sa aleg pe cata durata ..si ce inseama 5% 10% si 15%..care e mai avantajoasa?

-
Re: Imprumut
nu simti al buzunar dar sa ai un imprumut pe un an de zile calendaristic ( adica vreo 6 sez Sp) nui prea bnCraziest_1978 wrote:Cel mai bine e sa procedezi ca "un roman" adevarat , adica : ia suma maxima pe perioada maxima si astfel nu vei simti la buzunar !Jamaiqa wrote:Vreau sa imprumut banisi nush ce sa aleg pe cata durata ..si ce inseama 5% 10% si 15%..care e mai avantajoasa?
![]()
![]()
asa fac toti si in viata de zi cu zi, ca de aia e imprumut !
![]()