BIN...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

BIN...

Post by be_best »

Salut

A trecut o perioada de cand nu am mai intrat pe forum si probabil am pierdut discutia despre acest BIN.
Am inteles ca se va schimba politica de transferuri:
* se va astepta 3 zile pana la un posibil transfer direct?
* se va fixa totodata si o anumita suma, iar primul care ofera acei bani ia direct jucatorul?

Asta e tot?

Ms mult!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

dap, cam asta e tot referitor la acest bin
kennyanu

Post by kennyanu »

nu este bin. este I-B-P
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:nu este bin. este I-B-P
de fapt nici I-B-P nu este....mai degraba I-B-M. :shock: :shock: :shock:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

instant buy price. nu e nici un m :)
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:instant buy price. nu e nici un m :)
IBM (în englezã, International Business Machines) este o corporaþie americanã, producãtoare de tehnologie. Compania s-a fãcut cunoscutã prin poziþia sa de lider în domeniu între anii 1950 ºi 1980 (prin sisteme precum IBM 1490, IBM 7000, sau prin inventarea hard-disk-ului) ºi prin dezvoltarea în 1981 a microcalculatorului IBM-PC, strãmoºul calculatoarelor personale bazate pe arhitecturã x86 de astãzi. De-a lungul anilor 1980 a participat, alãturi de diverse companii, la dezvoltarea de software pentru arhitectura PC, printre care colaborarea cu Microsoft pentru MS-DOS ºi OS/2. IBM este, de asemenea, unul din liderii fabricãrii microchipurilor, dintre care cele mai performante pe plan mondial au fost cele de 64-bit care au echipat computerele firmei Apple între 2002 ºi 2005, cunoscute sub numele de cod Power G5 sau PowerPC 970.

Cu toate acestea, în anul 2005, firma IBM ºi-a vândut divizia de calculatoare constructorului chinez Lenovo, care a anunþat cã va continua comercializarea de calculatoare IBM sub propriul nume. Tranzacþia a stat la un moment dat sub semnul întrebãrii, fiind nevoie de aprobarea guvernului american, care a decis cã aceastã tranzacþie nu impieteazã asupra securitãþii Statelor Unite ale Americii. Compania continuã sã se axeze pe piaþa supercalculatoarelor, serverelor ºi a sistemelor integrate pentru afaceri medii ºi mari, contribuind la dezvoltarea Linux.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

acu vezi M-ul???? :shock: :shock: :shock: :shock:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cred ca se va "putea" fixa un pret pentru transfer instant (corespondent cu grila din fotbalul real), nu cred ca e obligatoriu sa fixezi.
warchilde

Post by warchilde »

bunitule tu crezi iar eu iti confirm. asa e.
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:cred ca se va "putea" fixa un pret pentru transfer instant (corespondent cu grila din fotbalul real), nu cred ca e obligatoriu sa fixezi.
ontopic....asa e...se spunea ca va fi o optiune prin care managerul daca vrea poate sa fixeze un pret pentru transfer imediat,dar nu mai devreme de 3 zile.....cel care face primul oferta aceea ia jucatorul....pretul pentru transfer instant poate fi fixat sau nu de catre manager....daca nu fixezi jucatorul va ramane pe lista pana accepta managerul sau pana expira termenul si va fi vandut automat....pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.

P.S:cel putin asta stiu eu si asta s-a discutat.
warchilde

Post by warchilde »

unicool wrote:pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.
dupa cele 3 zile initiale
mosmartin

Post by mosmartin »

Da sa-l bage frate odata ca nu mai suport toti retardatii care se inteleg cu tine si apoi se fac ca ploua.

Baga.... in m.... lor! (cenzurat) :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:
unicool wrote:pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.
SI INAINTE SE POATE FIXA,DAR JUCATORUL VA STA PE LISTA 3 ZILE OBLIGATORIU.
be_best
Team President

Post by be_best »

Nici eu nu ii suport pe cei care iti cer o anumita suma pt transfer direct... apoi asteapta sa mai dea cineva mai mult... Multi idioti pe lumea asta...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
mosmartin

Post by mosmartin »

Si mie mi s-a intamplat sa nu pot sa-i dau unui manager(roman, de aici de pe forum) jucatorul pentru care ma intelesesem.

Numai ca el bidase o suma relativ decenta pe jucator, nu i-am mai crescut moralul si am scris si cine intreba de el spuneam ca e vandut. Ghinionul lui a facut ca din cauza TS-ului a trebuit sa mai astept o zi doua, timp in care a bidat un ceh de la mine din liga pe el mai mult.

I-am spus sa nu bideze peste sa-l ia ca nu merita, deja abia merita cat bidase el initial dupa parerea mea.

Asta cred ca a fost singurul caz, in rest ma inteleg pentru jucatori si inainte sa ii scot pe piata.

Numai ca o patesc foarte des la cumparare. :evil:

Desi optiunea asta e bunicica pentru cei care petrec mai mult timp pe SP va creste cheaturile ca la balamuc, iar la capitolul asta cehii sunt serifi. :lol: :lol:
warchilde

Post by warchilde »

unicool wrote:
warchilde wrote:
SI INAINTE SE POATE FIXA,DAR JUCATORUL VA STA PE LISTA 3 ZILE OBLIGATORIU.
unicoole, nu scrie cu majuscule si nu te contrazice cu mine, ca nu e spre binele tau. :lol: :lol: :lol: :lol:

NU ai dreptate.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”