BIN...
Moderator: Romanian Moderators
BIN...
Salut
A trecut o perioada de cand nu am mai intrat pe forum si probabil am pierdut discutia despre acest BIN.
Am inteles ca se va schimba politica de transferuri:
* se va astepta 3 zile pana la un posibil transfer direct?
* se va fixa totodata si o anumita suma, iar primul care ofera acei bani ia direct jucatorul?
Asta e tot?
Ms mult!
A trecut o perioada de cand nu am mai intrat pe forum si probabil am pierdut discutia despre acest BIN.
Am inteles ca se va schimba politica de transferuri:
* se va astepta 3 zile pana la un posibil transfer direct?
* se va fixa totodata si o anumita suma, iar primul care ofera acei bani ia direct jucatorul?
Asta e tot?
Ms mult!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
-
- Member of the Soccer Project Association
IBM (în englezã, International Business Machines) este o corporaþie americanã, producãtoare de tehnologie. Compania s-a fãcut cunoscutã prin poziþia sa de lider în domeniu între anii 1950 ºi 1980 (prin sisteme precum IBM 1490, IBM 7000, sau prin inventarea hard-disk-ului) ºi prin dezvoltarea în 1981 a microcalculatorului IBM-PC, strãmoºul calculatoarelor personale bazate pe arhitecturã x86 de astãzi. De-a lungul anilor 1980 a participat, alãturi de diverse companii, la dezvoltarea de software pentru arhitectura PC, printre care colaborarea cu Microsoft pentru MS-DOS ºi OS/2. IBM este, de asemenea, unul din liderii fabricãrii microchipurilor, dintre care cele mai performante pe plan mondial au fost cele de 64-bit care au echipat computerele firmei Apple între 2002 ºi 2005, cunoscute sub numele de cod Power G5 sau PowerPC 970.kennyanu wrote:instant buy price. nu e nici un m
Cu toate acestea, în anul 2005, firma IBM ºi-a vândut divizia de calculatoare constructorului chinez Lenovo, care a anunþat cã va continua comercializarea de calculatoare IBM sub propriul nume. Tranzacþia a stat la un moment dat sub semnul întrebãrii, fiind nevoie de aprobarea guvernului american, care a decis cã aceastã tranzacþie nu impieteazã asupra securitãþii Statelor Unite ale Americii. Compania continuã sã se axeze pe piaþa supercalculatoarelor, serverelor ºi a sistemelor integrate pentru afaceri medii ºi mari, contribuind la dezvoltarea Linux.

acu vezi M-ul????

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
ontopic....asa e...se spunea ca va fi o optiune prin care managerul daca vrea poate sa fixeze un pret pentru transfer imediat,dar nu mai devreme de 3 zile.....cel care face primul oferta aceea ia jucatorul....pretul pentru transfer instant poate fi fixat sau nu de catre manager....daca nu fixezi jucatorul va ramane pe lista pana accepta managerul sau pana expira termenul si va fi vandut automat....pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.bunicutzu wrote:cred ca se va "putea" fixa un pret pentru transfer instant (corespondent cu grila din fotbalul real), nu cred ca e obligatoriu sa fixezi.
P.S:cel putin asta stiu eu si asta s-a discutat.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
SI INAINTE SE POATE FIXA,DAR JUCATORUL VA STA PE LISTA 3 ZILE OBLIGATORIU.warchilde wrote:dupa cele 3 zile initialeunicool wrote:pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.
Nici eu nu ii suport pe cei care iti cer o anumita suma pt transfer direct... apoi asteapta sa mai dea cineva mai mult... Multi idioti pe lumea asta...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
Si mie mi s-a intamplat sa nu pot sa-i dau unui manager(roman, de aici de pe forum) jucatorul pentru care ma intelesesem.
Numai ca el bidase o suma relativ decenta pe jucator, nu i-am mai crescut moralul si am scris si cine intreba de el spuneam ca e vandut. Ghinionul lui a facut ca din cauza TS-ului a trebuit sa mai astept o zi doua, timp in care a bidat un ceh de la mine din liga pe el mai mult.
I-am spus sa nu bideze peste sa-l ia ca nu merita, deja abia merita cat bidase el initial dupa parerea mea.
Asta cred ca a fost singurul caz, in rest ma inteleg pentru jucatori si inainte sa ii scot pe piata.
Numai ca o patesc foarte des la cumparare.
Desi optiunea asta e bunicica pentru cei care petrec mai mult timp pe SP va creste cheaturile ca la balamuc, iar la capitolul asta cehii sunt serifi.

Numai ca el bidase o suma relativ decenta pe jucator, nu i-am mai crescut moralul si am scris si cine intreba de el spuneam ca e vandut. Ghinionul lui a facut ca din cauza TS-ului a trebuit sa mai astept o zi doua, timp in care a bidat un ceh de la mine din liga pe el mai mult.
I-am spus sa nu bideze peste sa-l ia ca nu merita, deja abia merita cat bidase el initial dupa parerea mea.
Asta cred ca a fost singurul caz, in rest ma inteleg pentru jucatori si inainte sa ii scot pe piata.
Numai ca o patesc foarte des la cumparare.

Desi optiunea asta e bunicica pentru cei care petrec mai mult timp pe SP va creste cheaturile ca la balamuc, iar la capitolul asta cehii sunt serifi.

-
unicoole, nu scrie cu majuscule si nu te contrazice cu mine, ca nu e spre binele tau.unicool wrote:SI INAINTE SE POATE FIXA,DAR JUCATORUL VA STA PE LISTA 3 ZILE OBLIGATORIU.warchilde wrote:dupa cele 3 zile initialeunicool wrote:pretul pt transfer instant va putea fi fixat in orice moment in care jucatorul se afla pe lista.

NU ai dreptate.