Bani....

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Bani....

Post by be_best »

Fratilor... lumea vorbeste pe forum de milioane ...
De 2 sezoane (H si acum G) sunt pe locul 1 si am scos doar 1 egal in campionat... sigur din bilete si reclame nu se fac! :shock:

De vandut ce sa vinzi acum ca nu am bani nici sa cumpar!
Stau cate o luna si de-abia strang cate 1 mil sa mai construiesc cate ceva la stadion si f rar cate un transfer care sper sa fie reusit!

Toti banii chiar se fac numai din Cupe amicale si transferuri bomba?

Ms mult!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: Bani....

Post by Kosmin »

be_best wrote:Toti banii chiar se fac numai din Cupe amicale si transferuri bomba?
dap banii multi se fac numai din cupe amicale si transferuri(cumperi ieftin si vinzi scump 8) ) banii din reclame, bilete sunt f putini pt ati face o echipa competitiva :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ideea este sa antrenezi ... si iar sa antrenezi. asa se fac banii. e drept, cine are spirit de comerciant poate sa ia ieftin si sa vanda scump, dar daca nu poti asa, cumpara tineri, neantrenati si vinde-i dupa ce i-ai antrenat. daca esti atent la ce cumperi sigur vei iesi in castig.
DoTy
Team President

Post by DoTy »

iti pot da eu 3 ex :> aveam si eu prin G vro 500k :)) ma gandeam ce sa fac cu astia sa ma inscriu in cupa nuh prea era avantajos nu era echipa buna m`am gandit sa incep sa`mi caut 1 jucator TANAR si am inceput sa caut prin fundai LB si RB ... mi-am gasit cam ce doream eu vro 6 exemplare de LB si vro 5 de RB ... am dat mesaje la fiecare sa i iau cu vro 200k la instant apoi am zis sa caut si LF am gasit si aqolo vro 5-6 am dat mesaje a fost d acord 1 si d aqolo i-am cumparat au costat 500k toti :> eh la prima vedere credeai k am aruncat bani in vant na fost asa :> acesti jucatori aqum au crescut peste 80% ... si deci din 500k am facut aproape 5 M :D asha k dak ai 500k nuh ezita stai 1ora cauti dai mesaje si mai tarziu se va vedea timpu pierdut la buget :D cu cat stai mai mult timp aqolo si cauti cu atat poate creste bugetu mai mult :)) asha k BAFTA !
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Ms mult!
Am mai incercat chestia asta dar intradevar iti trebuie timp...
E cererea prea mare :p

Adevarul ca lumea se vaita de bani dar totusi sunt la oferte pentru jucatori de te doare capul. :roll:

:)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
mosmartin

Post by mosmartin »

Asa e ai dreptate, eu ma vait de bani, dar mai stiu un razboinic(mai sarac ca mine :D ) care nu se vaita, zici ca e gigi becali al jocului. :lol: :lol:
warchilde

Post by warchilde »

nu ma vait mah...te si las sa crezi ca sunt mai sarac decat tine :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

warchilde wrote:nu ma vait mah...te si las sa crezi ca sunt mai sarac decat tine :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca nu esti inca, ajungi in curand. :lol: :lol: :lol:
Daca ai asa multi, mai arunca si la mine in curte un sac doi. :lol: :lol: :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

ti-am mai zis mah...iti arunc oricand vrei....ca am incredere in tine ca te duci departe pe aici....eu m-am plictisit de el :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Pacat ca nu ne lasa astia ca nu stricau inca 100M. :twisted: :twisted:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

pff :)) mie imi ajung 20-30 M :D serios ;)) fac echipa d aia pt div C-B :D nuh tintesc A inq n`am ajuns sa crd k voi ajunge aqolo :)) mai e de jucat si invatat experienta conteaza :> e mult d trb :(
Image
Tito
Team President

Post by Tito »

DoTy wrote:pff :)) mie imi ajung 20-30 M :D serios ;)) fac echipa d aia pt div C-B :D
acum cateva sezoane gandeam la fel, dar nu e chiar asa... nu iei cu 30 de milioane mai mult de 4 jucatori tineri de nivelul diviziei C :) batrani nu rentreaza. a cumpara batrani=solutia unei perioade de tranzitie, in viziunea mea. aia in 3 sezoane, hai 4 sezoane sunt pa.
warchilde

Post by warchilde »

doty, hai ca ai fost tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Faur
Team President

Post by Faur »

doty nu faci tu echipa de C-B cu 20-30 de M :) n'ai cum ...

dar si tu warchilde ... numai sa razi de oameni stii :lol: nu uita ca si tu ai fost n00b odata ... sau inca esti ? :lol:
Image ps:Image ImageImage
Daimon

Post by Daimon »

pana in D ajungi usor fara bani, te poti chiar si mentine linistit. dar mai sus.. daca n-ai macar 100M iti trebe mare rabdare si inspiratie ca sa progresezi ajungi doar in C.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”